Logo
Ispiši ovu stranicu

Ružić, Vuković, Mrčić i Bratulić na seniorskom prvenstvu Balkana

Mateo, Jakov, Filip i Petar Foto. Renato Branđolica/AK Agram/ABAF Mateo, Jakov, Filip i Petar

Ove godine nam se Balkansko seniorsko prvenstvo održava u Pravetsu (Bugarskoj) i to u terminu 2. i 3. rujna što se ujedno podudara s aktualnim izdanjem Hanžekovićevog memorijala.

Naravno, ne radi se o nikakvom hiru ili ideji konflikta već je ovo ujedno i zadnji službeni rok za ispunjenje normi Svjetskog prvenstva koje će se krajem mjeseca i početkom idućeg mjeseca održavati u Dohi (Katar). Štoviše, dobro je da će u ovom terminu biti dvije velike međunarodne prilike za dobrim natjecanjima što svakako spomenuta dva grada i države nude.

Zanimljiv i specifičan termin ne znači kako neće biti hrvatskih reprezentativaca i reprezentativki na ovom natjecanju, štoviše očekuje nastup preko 20 atletičara i atletičarki. Iz naših redova za Hrvatsku bi trebali nastupati:

  • Mateo Ružić - 400, 200 i 4x400m*
  • Jakov Vuković - 400, 200 i 4x400m*
  • Filip Mrčić - skok u vis
  • Petar Bratulić - 5000m

Od naših trenera na put s njima će Ljiljana Ćulibrk. Cjelokupan popis reprezentacije dostupan je u linku ispod članka koji vodi na službenu objavu Hrvatskog atletskog saveza.

Našim članovima želimo sretan (dugačak) put!

Ocijeni sadržaj
(2 glasova)
Atletski klub Agram ©2007-2018 | Sva prava pridržana

Stranica optimizirana za pregled u 1280x1024 rezoluciji i više u preglednicima Google Chrome i Mozilla Firefox, kod manjih rezolucija koristi se 'responsive' način rada.