Logo
Ispiši ovu stranicu

Pravdica ponovno LETI: Potvrdio normu za Europsko mlađeseniorsko prvenstvo osobnim rekordom!

Filip Pravdica Foto: Renato Branđolica Filip Pravdica

Filip Pravdica sam sebi je u Mariboru ispravio svojevrsnu nepravdu koja se dogodila u Zagrebu (subota) kada je u jednoj pomalo konfuznoj situaciji ostao bez izmjerenih 7.56 i priznato mu je 7.47.

Sada je u drugoj seriji natjecanja u Sloveniji skočio 7.59 što mu je osobni rekord nakon više od 3 godine. Čini se puno, ali podsjetit ćemo kako je bilo tu i ozljeda (radi čega je jednu cijelu sezonu pauzirao), ali sve ovo je velika satisfakcija za njega pogotovo nakon jedne 'teške' dvoranske sezone gdje stvari nisu išle prema planiranom i željenom.

Čini se kako sve sada sjeda na svoje mjesto i Filip ne da podsjeća na svoje najbolje dane nego izgleda još bolje od njih.

Nakon toga je išao skakati još jednu seriju gdje je izmjereno 7.19 pa se (pametno) odlučio povući i zaključiti natjecanje na kojem je između ostalog i - pobijedio.

Osim njega, nikad bolja nije bila Lara Juriša na skoku s motkom gdje je skočila osobni i klupski rekord od 3.90m!

To je sada samo 10cm do norme za isto natjecanje i ima još natjecanja te se nadamo da će na njima Lara uspjeti još više od ovog sjajnog rezultata. Inače je ovu visinu preskočila u trećem pokušaju i napadala je čarobnu granicu od 4 metra tako da je i to jedno iskustvo više. 

Čestitamo im na ostvarenom i želimo puno sreće na idućim natjecanjima!

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)
Atletski klub Agram ©2007-2018 | Sva prava pridržana

Stranica optimizirana za pregled u 1280x1024 rezoluciji i više u preglednicima Google Chrome i Mozilla Firefox, kod manjih rezolucija koristi se 'responsive' način rada.