Logo
Ispiši ovu stranicu

Povratnička pobjeda Jednačka na 46. susretu Harvard/Yale vs Oxford/Cambridge

Bruno Jednačak Foto: AK Agram Bruno Jednačak

Nakon što je naprasno morao prekinuti dvoransku sezonu radi zdravstvenih problema, Bruno Jednačak vratio se na sportske terene prije očekivanog i ostvario pobjedu na zanimljivom natjecanju jake tradicije.

Za one koji nas nisu ranije pratili, Bruno je od ove godine postao student prestižnog Yalea, a tamo u svojem slobodnom dijelu vremena i dalje trenira u okviru mogućnosti te se natječe prema tamošnjem kalendaru njegove sportske odnosno atletske ekipe Yale Bulldogs. U dvorani je prije ranijeg završetka sezone skočio do 7.13, a unatoč jednom dijelu propuštenih treninga, sezona na otvorenom nije počela ništa lošije, štoviše izjednačio je svoj osobni rekord od 7.17 na otvorenom!

Bio je to rezultat dovoljan za pobjedu, a prema vlastitim riječima, odlično se osjećao i bilo je tu još dobrih skokova.

Samo natjecanje osim već spomenute snažne tradicije (prvi puta održano 1984. godine, nije se svake godine zaredom održavalo) zapravo je zanimljivo i u smislu privremenog ujedinjenja sveučilišnih-sportskih rivala kao što su Harvard i Yale u jednu ekipu te Oxford i Cambridge u drugu. Samim time nema tu mjesta za svakog, ali ne čudi kako je mjesta za našeg člana bilo, uostalom on je svoje uvrštavanje itekako opravdao svojim rezultatom.

Ne sumnjamo kako su ovakva natjecanja uvijek posebno inspirirajuća i poseban doživljaj te nam je drago kako imamo člana iz naših redova na takvim manifestacijama, a još više kada je tamo i najbolji. Za kraj spomenimo kako je američka kombinacija Harvarda i Yalea bila uspješnija u konačnom poretku.

Čestitke na ostvarenom rezultatu i pobjedi!

 

 

 

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)
Atletski klub Agram ©2007-2023 | Sva prava pridržana