Logo
Ispiši ovu stranicu

Povratak u Dijamantnu Ligu: Šimić nastupa sutra na otvaranju sezone u Dohi

Ana ŠImić 2016. na DL u Šangaju Foto: screenshoot Ana ŠImić 2016. na DL u Šangaju

Još od 2016. godine nismo vidjeli Anu Šimić u Dijamantnoj ligi koja je kroz to vrijeme doživjela i određene promjene, dobre ili loše, to je tema za neki drugi put.

U ovom trenu nas više zanima i veseli Anin nastup koja će nastupati sutra od 17:55 kada je na rasporedu početak ženskog visa (po našem vremenu).

Kako i priliči ovoj najvišoj razini međunarodnih natjecanja, lista prijavljenih obećava napade na velike visine, a vidjet ćemo kako će se u samom startu ove sezone snaći i Ana koja je prije tjedan dana krenula u Splitu, ali ovo bi ipak trebala biti nešto drugačija priča s obzirom na razliku u razini, a i samom okruženju natjecanja.

Inače vrijedi istaknuti kako Ana već otprije ima iskustvo pobjeđivanja u ovom natjecanju, prije malo manje od 5 godina slavila je u Kini i Šangaju s tadašnjih 1.97m.

Listu prijavljenih možete pogledati u linku ispod članka, a uz sve lijepe želje za što boljim nastupom spomenimo još kako će i ove godine Dijamantnu ligu prenositi Sportklub (sutra je SK1 od 18h do 20h), a uz Željka Velu kao komentatora, na sukomentatorskom mjestu će mu se priključiti naš trener Matija Jakopović.

Sretno!

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)
Atletski klub Agram ©2007-2018 | Sva prava pridržana

Stranica optimizirana za pregled u 1280x1024 rezoluciji i više u preglednicima Google Chrome i Mozilla Firefox, kod manjih rezolucija koristi se 'responsive' način rada.