Međunarodna natjecanja

Počinje 9. Europsko prvenstvo gluhih: Štefanac otvara u bacanju diska

Isječak s plakata Foto: AK Agram Isječak s plakata

Nakon Europskog mlađeseniorskog i juniorskog prvenstva te Svjetskog mlađejuniorskog prvenstva u poljskom Bydgoszczu, gradu čije je ime nezgodno za napisati, ipak lakše za izgovoriti, održat će se od 20. do 25. srpnja 9. izdanje Europskog prvenstva gluhih i nagluhih za seniore i seniorke odnosno za sve dobne kategorije. Tako da nemamo 'rupu' dok čekamo Europski olimpijski festival kojim ćemo zaključiti ovaj mjesec bogat različitim velikim međunarodnim događanjima.

Uz Lauru Štefanac, juniorsku prvakinju gluhih, trebali bi gledati i Marka Katalinića na troskoku, ali to će pričekati neko vrijeme.

Naime, natjecanje je malo čudno posloženo, tako da Laura nastupa sutra u 15h u bacanju diska i zatim sve do petka neće imati natjecanja nego će se spremati za njezin nastavak natjecanja.

U petak bi trebala u 16h bacati kuglu, a zasigurno najviše iščekujemo nastup gdje ima prošlogodišnje zlato u juniorskoj konkurenciji, a to je bacanje koplja koje nas očekuje u subotnjem jutarnjem terminu, u 10h. No svakako tu vrijedi istaknuti kako je u bacanju diska i kugle osvojila srebrna odličja, dakle i tu će se sigurno boriti za što bolji plasman i rezultat.

Rezultatski pogotovo to vrijedi za Marka čiji nastup je predviđen također za subotnje jutro, u 10:30h.

Ono što je neočekivano, ali za svaku pohvalu je najava organizatora za prijenos uživo

 pa svakako vrijedi pokušati pogledati, nadamo se što boljoj kvaliteti slike, ali i samog prijenosa.

Puno sreće i uspješnih rezultata želimo!

  • Natjecanje: 9. Europsko seniorsko prvenstvo gluhih
  • Mjesto: Bydgoszcz
  • Datum: 20-25.7.2015.
Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook