Logo
Ispiši ovu stranicu

Petero naših nastupali na mitingu u Novom mestu

Laura Štefanac istaknula se u bacanju koplja značajnim poboljšanjem osobnog rekorda Foto: AK Agram Laura Štefanac istaknula se u bacanju koplja značajnim poboljšanjem osobnog rekorda

Jučer se u Novom Mestu održao miting predviđen pretežito za tehničke discipline, izuzevši utrka na 60m.

Odličan nastup imala je Laura Štefanac u bacanju koplja (500g). U prvoj seriji hitac nije bio ispravan, ali zato je odmah u drugoj seriji bacila 45.39 i tako za skoro 5 metara poboljšala prijašnji osobni rekord! Nastavila je u dobrom ritmu i u ostalim serijama i natjecanje zaključila ponovno s istim osobnim rekordom. 

Nakon dvoranske sezone i logičnog odabira prioritiziranja bacanja kugle, Laura se vratila svojoj disciplini na najbolji mogući način.

Osobni rekord u bacanju diska (1kg) postigao je Viktor Veić, još uvijek kadet u prvoj godini staža. Otvorio je sa sigurnih 35.50, a što se natjecanje bližilo kraju to je bolje bacao i završio s 41.18, prvi puta preko 40 metara s ovom težinskom spravom.

Luka Medvidović i Josip Miloš bacali su mlađejuniorski disk (1.5kg). Luka je najdalje bacio do 38.49 (u 4. seriji), a Josip 35.78, hitac iz 5. serije.

Starijejuniorski disk (1.75kg) bacao je Arijan Islami i ostvario nešto bolji rezultat naspram onoga na Mitingu otvorenja sezone 2015. Suci su najdalje izmjerili 52.59, a Arijanu ostaje dodatno se popraviti i uhvatiti kvalitetu onih hitaca na Zimskom bacačkom prvenstvu Hrvatske.

Osim rezultata, zanimljivost ovog mitinga bilo je nevjerojatno promjenjivo vrijeme čemu najbolje svjedoči naš video:

Promjena vremena u Novom Mestu 2015

Novo Mesto (14.5.2015.) - U kratkom vremenskom roku stvari se itekako brzo promjene na jednom mitingu...

Posted by Atletski Klub Agram on Thursday, May 14, 2015

Čestitamo na rezultatima!

 

  • Natjecanje: Miting
  • Mjesto: Novo Mesto (SLO)
  • Datum: 14.5.2015.
Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)
Atletski klub Agram ©2007-2020 | Sva prava pridržana

Stranica optimizirana za pregled u 1280x1024 rezoluciji i više u preglednicima Google Chrome i Mozilla Firefox, kod manjih rezolucija koristi se 'responsive' način rada.