Logo
Ispiši ovu stranicu

Nakon PH u štafetama, LIVE STREAM predviđen i za AGRAM Međunarodni atletski miting 2019

Vizual Foto: AK Agram Vizual

Preko 3 sata prijenosa uživo mogli ste pratiti na našem YouTube kanalu ili Facebook stranici na prošlotjednom Prvenstvu Hrvatske u štafetama, a isto ćemo se potruditi i za naše natjecanje, štoviše, još više od toga.

Facebook live je sam po sebi malo pristupačniji (jer je ipak više društvena mreža naspram YouTubea), ali isto tako na YouTube Live je veća mogućnost kvalitetnije slike kada streamamo, a i malo su veće mogućnosti (poput one da se ne mora gledati u real-time varijanti kao Facebook)

Na dan natjecanja objavit ćemo poseban članak s linkom i videom prijenosa uživo, a za one koji su nestrpljivi preporučujemo im da se pretplate na naš YouTube kanal ili da 'lajkaju' našu Facebook stranicu.

Planirani početak prijenosa uživo je od prve discipline, dakle već od uvodnog programa kada počinjemo s kladivom od 14h pa sve do samog kraja natjecanja (i više od toga). U prijevodu, plan je da prenosimo sve.

Naravno, u kasnijem tijeku kad započnu utrke teško ćemo baš uspjeti pratiti sve od tehničkih disciplina, ali vjerujemo da će naša osoba uspjeti zadovoljiti različite ukuse te obuhvatiti sve pomalo.

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)
Atletski klub Agram ©2007-2020 | Sva prava pridržana

Stranica optimizirana za pregled u 1280x1024 rezoluciji i više u preglednicima Google Chrome i Mozilla Firefox, kod manjih rezolucija koristi se 'responsive' način rada.