Logo
Ispiši ovu stranicu

Međunarodni miting Slovenska Bistrica 2018: Pobjede Čukmana i Cepuša, osobni rekord Pravdice (VIDEO)

Uz 2. mjesto Wande Haber Zelanto na 400m prepone Foto: AK Agram Uz 2. mjesto Wande Haber Zelanto na 400m prepone

U dobrim vremenskim uvjetima i okolnostima odvilo se još jedno natjecanje u Slovenskoj Bistrici, bilo je to 18. izdanje u kojem su naši atletičari vrlo dobro nastupali.

Tako je Hrvoje Čukman na 400m prepone stigao do još jedne pobjede istrčavši 51.79 u utrci koja nije uspjela biti brža od one prije tri tjedna, ali sezona se polako 'zahuktava' i bit će još prilika za još bržim utrkama. Veseli i ova pobjeda.

Malo prije njega u ženskoj utrci trčala je Wanda Haber Zelanto, vrlo slično kao i u srijedu na Dinamovom mitingu, tada je bilo 1:00,61, a sada je ciljem prošla u vremenu 1:00,68, dakle vrlo blizu.

S dobrim utrkama nastavio je i Sven Cepuš na 800m i ostvario pobjedu 1:49,21, za sekundu brže od drugoplasiranog Šalamona. Nadamo se nastavku utrka i u tjednima pred nama.

Skok u dalj tradicionalno se dobro skače na ovoj lokaciji, pa zašto to i ovaj puta ne bi bio slučaj. Tako je Filip Pravdica ostvario svoj najdalji skok karijere, viđen je u posljednjoj seriji kada je izmjereno 7.68 što je za 3cm bolje od prijašnjih 7.65.

7 68 ? slowly improving ____________________________ #longjump #athletics #trackandfield #adsb #sports #goodvibes #positive #energy #sun #fit #me

Objavu dijeli Filip Pravdica (@philip._.justice)

Vidljivo je kako Filip bitno bolje djeluje na otvorenom te je za nadati se da nastavi ovim daljinama, znamo da u njemu uvijek ima rezerve za još više.

Čestitamo!

Ocijeni sadržaj
(2 glasova)
Atletski klub Agram ©2007-2020 | Sva prava pridržana

Stranica optimizirana za pregled u 1280x1024 rezoluciji i više u preglednicima Google Chrome i Mozilla Firefox, kod manjih rezolucija koristi se 'responsive' način rada.