Logo
Ispiši ovu stranicu

LEGENDA U ZAGREBU Said Aouita došao na Miting otvorenja sezone 2018 (FOTO)

Said Aouita Foto: AK Agram Said Aouita

Kao što smo najavili ranije, atletski velikan Said Aouita zaista je došao u Zagreb na naš miting sa svojim atletičarima i atletičarkama koji će sutra nastupati na našem Mitingu otvorenja sezone.

Povodom toga održala se mini press konferencija na kojoj su novinari imali podosta pitanja za ovu istinsku legendu koja je 80ih prošlog stoljeća bio jedan od najvećih atletskih imena u svijetu srednjih pruga. I mi smo iskoristili tu priliku za druženje s njim, vrlo miran, pristojan, ugodan i zahvalan sugovornik.

Legendarni Said Aouita došao je kao gost u Zagreb na naš miting što smo iskoristili za druženje s likom i djelom trkača koji je 80ih bio ono što je npr. danas Mo Farrah (vjerojatno i više). Thank you Mr. Aouita ☺️ #agram #athletics #zagreb #saidaouita

A post shared by Atletski Klub Agram (@ak_agram) on

Uistinu smo sretni njegovim dolaskom te je svojim prisustvom nesumnjivo uveličao značaj našeg natjecanja, dakako, uz svoje atletičare i atletičarke. 

Ocijeni sadržaj
(2 glasova)
Atletski klub Agram ©2007-2020 | Sva prava pridržana

Stranica optimizirana za pregled u 1280x1024 rezoluciji i više u preglednicima Google Chrome i Mozilla Firefox, kod manjih rezolucija koristi se 'responsive' način rada.