Logo
Ispiši ovu stranicu

Laura može sve: Do nove srebrne medalje na Juniorskom EP gluhih i u bacanju diska!

Sjajan učinak - Zlato i dva srebra Foto: AK Agram Sjajan učinak - Zlato i dva srebra

Laura Štefanac još jednom nam je dala razloga za veliko veselje i radost s osvojenim srebrnim odličjem u bacanju diska na 2. izdanju Europskog juniorskog prvenstva gluhih u Trabzonu, Turskoj.

Natjecanje se održavalo nešto ranije nego prijašnja dva dana, a vrijeme je bilo promjenjivo. Srećom, Lauru je kiša zaobišla ili bolje rečeno pričekala da završi ženski mlađejuniorski disk.

Počela je s nešto sigurnijim hitcem, suci su izmjerili rezultat nešto manji od 30 metara što je već tada bilo dovoljno za novi naslov europske viceprvakinje! No to nije značio kraj natjecanja za nju, u trećoj seriji smo vidjeli hitac od 33.61 što je bilo dodatno povećanje vodstva naspram ostalih konkurentica koje su eventualno imale nadanja za napad na njeno mjesto.

U nastavku je pokušala s još više rizika pa je bilo i neispravnih hitaca. Pozicija je svejedno ostala neupitna i tako joj je pripala medalja i u ovoj disciplini.

S obzirom na to da se radi o disciplini koju Laura ne trenira često, vrijedi istaknuti da je njezin uspjeh ovdje tim više veći! Očito je da na krilima odličnih plasmana prošla dva dana ni danas naprosto nije postojala šansa da i u trećoj disciplini ne dođe to treće medalje. 

Ponavljamo se, ali velike, velike čestitke Lauri na svemu lijepom što nam je priredila u ova tri dana u svojim disciplinama i vraća se u Hrvatsku s naslovom europske juniorske prvakinje u bacanju koplja i s dva naslova europske juniorske viceprvakinje u bacanju kugle i diska! Zaslužila je svaku pohvalu! Tri puta za tri medalje - Bravo, bravo, bravo! 

  • Natjecanje: Europsko juniorsko prvenstvo gluhih
  • Mjesto: Trabzon (TUR)
  • Datum: 24.8.2014.
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Atletski klub Agram ©2007-2018 | Sva prava pridržana

Stranica optimizirana za pregled u 1280x1024 rezoluciji i više u preglednicima Google Chrome i Mozilla Firefox, kod manjih rezolucija koristi se 'responsive' način rada.