Logo
Ispiši ovu stranicu

KROS nedjelja, i to 25. Europsko prvenstvo s 5 naših članova/ica (FOTO/VIDEO)

Vizual Foto: EA Vizual

Sukladno najavama prošlog vikenda, sutra nas očekuje 25. izdanje Europskog prvenstva u krosu koje će se održati u Tilburgu, Nizozemska.

Vremenska prognoza uistinu nije optimistična za sutrašnje natjecanje, ne toliko po pitanju niske temperature već snažnog vjetra uz prisutnost padalina. A bude li njih, pitanje je kako će staza izgledati jer već u ovom videu ne izgleda sjajno po pitanju prohodnosti.

No kao što uvijek kažemo, to je kros i tu se ne priča previše o tome jer ionako će svima biti isto, jedino je šteta u kontekstu postizanja nekih velikih rezultata (vremenski), ali opet, teško je naći boljeg motiva od ove razine natjecanja.

Krug za žene predviđen je u dužini od 1 kilometra dok kod muškaraca od 1.5 kilometra. 

Tako će naše članice Katarina Vukančić, Sandra Šrut i Leonarda Farkaš uz Paulu Rakijašić iz Virovitice trčati otprilike 4km, a veseli da ćemo i ove godine imati žensku juniorsku ekipu. Utrka počinje u 10:45. Isto vrijedi i kod juniora koji trče 6 kilometara, a naš Zlatko Kožuhar čini ekipu zajedno s Tomislavom Novoselom, Karlom Cibanom i Lovrom Nedjeljkovićem iz Dinama, Moslavine i Osijeka. Oni kreću u 11:05.

'Vuk samotnjak' na mlađeseniorskih 8km je Petar Bratulić koji očekuje svoj 4. nastup za Hrvatsku na ovom natjecanju od 12:05.

Na stranici Europske atletike standardno se očekuje i prijenos uživo uz restrikcije za neke zemlje među kojima, srećom, nije naša. 

Svima želimo puno sreće i što uspješnije nastupe!

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)
Atletski klub Agram ©2007-2023 | Sva prava pridržana