Logo
Ispiši ovu stranicu

Indoor Track & Field Vienna: Dva OSOBNA REKORDA za Cepuša na 400 i 800m, debi Židov (VIDEO)

Sven Cepuš Foto: Mario Dobša Sven Cepuš

U Beču se održao miting koji tradicionalno svoj datum ima pred kraj ovog mjeseca, a ovaj puta su tamo nastupali Sven Cepuš i Tajana Židov.

Potonja je ujedno i naše ovosezonsko pojačanje te se od 2018. godine službeno priključila našem klubu. Ovdje je nastupala na 400m i s vrlo dobrom utrkom stigla u cilj rezultatom 58.96 (32. mjesto) što je ujedno njezino najbolje dvoransko ostvarenje u karijeri i dobar početak godine.

Tijekom utrke se osjetio nedostatak iskustva i ostao je dojam kako bi s navedenim rezultat bio barem za nekoliko desetinki i brži. No treba nešto 'sačuvati' i za idući put... 

Onaj tko se može pohvaliti da ima više iskustva svakako je Sven Cepuš koji je imao dvostruki program u Beču. Prvo je trčao 400m i poboljšao svoj osobni rekord (koji je još uvijek i dvoranski mlađejuniorski rekord Hrvatske - 49.00) na 48.57 čime je sveukupno zauzeo 17. mjesto.

Otprilike dva sata kasnije trčao je dvostruko dužu dionicu i završio ju također svojom rekordnom utrkom! Ciljem je prošao u vremenu 1:51,49 čime osvaja 10. mjesto.

Nema sumnje da je u samom startu Sven pokazao kako se nalazi u vrlo dobroj formi i nadamo se kako će isto biti prepoznato za novu šansu na eventualnom dvoranskom juniorskom prvenstvu Balkana.

Čestitamo!

  • Natjecanje: Indoor Track & Field Vienna
  • Mjesto: Beč
  • Datum: 28.1.2018.
Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)
Atletski klub Agram ©2007-2020 | Sva prava pridržana

Stranica optimizirana za pregled u 1280x1024 rezoluciji i više u preglednicima Google Chrome i Mozilla Firefox, kod manjih rezolucija koristi se 'responsive' način rada.