Logo
Ispiši ovu stranicu

GAZ pripremio poklon pakete za posebna ostvarenja na Mitingu otvorenja sezone 2018

Logo Foto: GAZ Logo

GAZ d.o.o. kao vodeći distributer dodataka prehrani, prehrane sportaša i rekreativaca, suplemenata i sportske opreme pripremio je nešto što se tiče domaćih natjecatelja i natjecateljica za Miting otvorenja sezone 2018.

Konkretno, u suradnji s njima dijelit ćemo poklon pakete za sve one koji prvi puta ostvare normu za jedno veliko natjecanje ove godine (Europsko prvenstvo, Svjetsko juniorsko prvenstvo i Europsko mlađejuniorsko prvenstvo) ili postigne hrvatski rekord. Ne sumnjamo da kandidata ima puno, vidjet ćemo kome će se 'otvoriti' iduću subotu.

Inače se radi o tvrtki i s bogatom tradicijom i iskustvom koju grade od 1998. godine do danas i djeluju na tržištu Hrvatske i okolice s svjetski poznatim brandovima poput: Weider, Weider Victory, Weider Victory Endurance, Z – Konzept, Power Bar, MuscleTech, BioTech USA, All Stars, i drugi. Cilj im nije samo osigurati kvalitetne proizvode na tržištu već svojim kupcima želimo omogućiti pravilno, zdravo, učinkovito korištenje naših proizvoda.

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)
Atletski klub Agram ©2007-2018 | Sva prava pridržana

Stranica optimizirana za pregled u 1280x1024 rezoluciji i više u preglednicima Google Chrome i Mozilla Firefox, kod manjih rezolucija koristi se 'responsive' način rada.