Logo
Ispiši ovu stranicu

Čestitka Sari Kolak, brončanoj na Svjetskom juniorskom prvenstvu

Sara Kolak Foto: IAAF Sara Kolak

Za prvu medalju tijekom popodnevnog programa trećeg dana Svjetskog juniorskog prvenstva pobrinula se Sara Kolak na bacanju koplja i tako nastavila svoj kontinuitet sjajnih nastupa na velikim natjecanjima.

Prošle godine joj je pripala medalja istog sjaja na Europskom juniorskom prvenstvu, a kvalitetu je uspjela zadržati i godinu dana kasnije i tako ponovno posve zasluženo stigla do nove medalje.

Najbolji hitac vidjeli smo u posljednjoj seriji, izmjereno je 55.74! No već ranije praktično je bronca bila 'u džepu' kada je u trećoj seriji bacila 55.66, a ostatak konkurencije nije bio ni blizu da eventualno zaprijeti (četvrtoplasirana je bacila hitac manji od njezinog najboljeg više od metra i po).

Za eventualno zlato ili srebro ipak je trebalo baciti 56.85 ili 56.70 što je uspjelo drugim djevojkama u posljednjoj seriji. Zanimljivo je kako su osvajačice medalja svoje najbolje rezultate ostvarile upravo u zadnjoj seriji.

Velike čestitke Sari Kolak i njezinim bližnjima kao i njezinom klubu AK Kvarneru! Bravo!

  • Natjecanje: Svjetsko prvenstvo za juniore i juniorke
  • Mjesto: Eugene (SAD)
  • Datum: 24.7.2014./25.7.2014.
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Atletski klub Agram ©2007-2020 | Sva prava pridržana

Stranica optimizirana za pregled u 1280x1024 rezoluciji i više u preglednicima Google Chrome i Mozilla Firefox, kod manjih rezolucija koristi se 'responsive' način rada.