Međunarodna natjecanja

VIDEO: Čestitka Sandri Perković, dvostrukoj olimpijskoj prvakinji!

Sandra Perković FOTO: EPA Sandra Perković

Hrvatska na Olimpijskim igrama ima novo zlato, i to upravo iz našeg sporta, a za njega se pobrinula Sandra Perković, i to na kakav način!

Prvo je u kvalifikacijama u trećem pokušaju izbacila ispravan hitac za pobjedu, a u finalu nije bilo ništa manje drame. Ponovno su prva dva pokušaja bila neispravna, ali u trećem je 'sjeo' onaj pravi i 69.21 bilo je više nego dostatno za novu zlatnu medalju.

Sve ostalo bili su također 'iksevi', tako da je Sandra natjecanje završila sa jednim ispravnim hicem. No povijest pamti pobjednike i tako će pamtiti nju, kad je najviše trebalo, bacila je i tako učinila ono o čemu mnogi mogu samo sanjati, sada ima ne jedan, nego dva olimpijska naslova!

Šteta je jedino za samu disciplinu da se održala u ovom sustavu s premalo količine potrebnog odmora (večernje kvalifikacije i jutarnje finale), ne sumnjamo da bi rezultat bio još bolji.

Po običaju smo pripremili video čestitku, ovaj puta nešto drugačiju nego inače, a ne zaboravljamo čestitke poslati njoj, treneru i dečku Edisu Elkaseviću, obitelji i svim zaslužnima za uspjeh, kao i aktualnom klubu HAAK Mladost. Malo je reći, ali bravo!

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook