Logo
Ispiši ovu stranicu

Čestitka Blanki Vlašić, brončanoj na Olimpijskim igrama!

Blanka Vlašić Foto: Getty Images Blanka Vlašić

Hrvatska atletika, ali i hrvatski sport zaključio je svoj najuspješniji nastup na Olimpijskim igrama, a za dodatan 'šlag na tortu' pobrinula se Blanka Vlašić na skoku u vis.

Ne sumnjamo da ste upoznati s njezinim zdravstvenim stanjem koje je sve samo ne sjajno. Unatoč problemima, Blanka je uvijek bila i ostala pravi borac u što smo se mogli uvjeriti jučer, osim borbe s letvicom, ponovno je bila prisutna borba s desnom nogom...

No do medalje je uspjela doći kako i sama zna reći, "jednom nogom", svaki put preskakala je iz drugog pokušaja. Bilo je to na početnoj visini od 188cm, zatim 193cm i 197cm. Nažalost, 2 metra jučer nije uspjela preskočiti, iako je imala apsolutno šanse za to.

Najbolje četiri djevojke preskočile su istu visinu od 197cm, a Blanki je pripala velika bronca zahvaljujući broju pokušaja.

U svakom slučaju, čestitamo Blanki, obitelji, treneru Bojanu Marinoviću te svima zaslužnima za uspjeh kao i njezinom klubu ASK Split! Nikad uspješnije olimpijske igre za Hrvatsku, 2 zlata i jedna bronca, Olimpijske igre za sjećanje...

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)
Atletski klub Agram ©2007-2020 | Sva prava pridržana

Stranica optimizirana za pregled u 1280x1024 rezoluciji i više u preglednicima Google Chrome i Mozilla Firefox, kod manjih rezolucija koristi se 'responsive' način rada.