Logo
Ispiši ovu stranicu

ČESTITAMO Sandra Perković za povijest u Berlinu s 5. europskim zlatom (VIDEO)

Sandra Perković Foto: Getty Images Sandra Perković

Hrvatska atletika prema očekivanjima je stigla do svoje prve medalje na Europskom prvenstvu, i to one najsjajnije.

Jedan od najizrazitijih, ako ne i najuvjerljiviji favorit prvenstva opravdao je sva očekivanja i zasluženo stigao do svojeg petog uzastopnog odličja. Možda nije bilo prema planiranom, neočekivano se 'mučila' u prve četiri serije, a onda ponovno pokazala sjajan sportski karakter i mentalnu snagu kada je u 5. seriji disk sletio na 67.62 i riješio sva pitanja oko pobjednice!

Barcelona, Helsinki, Zurich, Amsterdam i sada Berlin označavaju nastavak niza dominacije na ovom natjecanju, a bude li sve u redu, nema razloga da se ovaj sjajan niz ne nastavi i u Parizu, za dvije godine.

Teško se prisjetiti jedne diskašice koja je ovako dominirala ne samo u Europi već diljem svijeta. U tom duhu nadamo se kako će i svjetska atletska pa i europska atletska organizacija početi više cijeniti njezin rad, trud i na koncu zapravo ono najbitnije - rezultati koji su najbolja referenca.

Velike čestitke Sandri Perković, Edisu Elkaseviću i ostatku stručnog tima uz nju kao i njezinom aktualnom klubu Mladost. Bravo!

  • Natjecanje: Europsko prvenstvo
  • Mjesto: Berlin
  • Datum: 11.8.2018.
Ocijeni sadržaj
(2 glasova)
Atletski klub Agram ©2007-2020 | Sva prava pridržana

Stranica optimizirana za pregled u 1280x1024 rezoluciji i više u preglednicima Google Chrome i Mozilla Firefox, kod manjih rezolucija koristi se 'responsive' način rada.