Logo
Ispiši ovu stranicu

BLOUDEK u Savoni na 800m sa sjajnih 1:48,49 do rezultata sezone (i blizu osobnog rekorda)!

Bloudek potvrdio sjajnu formu u natjecanjima pred nama Foto: Renato Branđolica Bloudek potvrdio sjajnu formu u natjecanjima pred nama

Iako je prvotno planirao nastup u Zagrebu na Dinamovom mitingu, Marino Bloudek imao je malu izmjenu u planovima i uputio se na 7. izdanje međunarodnog mitinga u Savoni (Italija) što nas je dovelo do još jedne sjajne utrke.

Tako je na 800m stigao kao trećeplasirani u cilj u utrci gdje su svi bili brži od 1:50 i bez ikakve sumnje radi se o velikom skupu kvalitete na jednom mjestu.

Pobjeda je pripala domaćem Giordanu Benedettiju kao jedinom ispod 1:48 tj. 1:47,97, a Marino je ostvario rezultat iz naslova koji je zaista odličan, na stranu i sam rezultat sezone već uzmimo u obzir kako je njegov osobni rekord 1:48,10 te je ovime jasno kako će i on u nekim od idućih utrka biti poprilično ugrožen.

Tako da ponovno imamo dva čovjeka ispod 110 sekundi, Sven Cepuš je u nedjelju istrčao 1:49,10, a Marino se sada priključio još bržim rezultatom. Ne sumnjamo da neće stati na ovome.

Velike čestitke na novom lijepom ostvarenju, idemo dalje po još njih!

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)
Atletski klub Agram ©2007-2023 | Sva prava pridržana