Logo
Ispiši ovu stranicu

Volim trčanje : Matošević, Grdenić i Poznanović ostvarili pobjede

Rijetko viđena "gužva" na nasipu Foto : Volim trčanje - Mario Radaković Rijetko viđena "gužva" na nasipu

Preko 1000 natjecatelja i natjecateljki skupilo se na Savskom nasipu gdje se održavala 5. kros utrka Volim trčanje.

Održalo se čak 9 razlličitih utrka, 4 za odrasle i 5 za djecu. U konkurenciji odraslih trčalo se na na 21km, 11km, 5km i 2km dok su se najmlađi okušali na 2km, 800m, 500m, 100m i 20m. Među svom tom brojnom konkurencijom istaknuo se velik broj naših atletičara.

Na 11km pobjede u muškoj i ženskoj konkurenciji ostvarili su Goran Grdenić (40:22) i Matea Matošević (43:19). Uvjerljive pobjede koje su odlična najava uoči Ekipnog PH i Kupa Hrvatske, natjecanja koje se održava ovaj vikend u Varaždinu. Osim njih, pobjedu na 5km je i ostvario Zoran Poznanović s istrčanih 18:10! Uistinu je lijepo vidjeti Zoranov napredak u rezultatima i plasmanima iz utrke u utrku.

Naravno, bilo je tu još odličnih plasmana i istrčanih vremena. U ženskoj konkurenciji na 21km Sanja Knežević je u cilj ušla s 1:54:08 i osvojila 2.mjesto! Dora Pakšec je na 5km osvojila 2.mjesto (19:53), odmah iza nje slijedi Danijela Vrhovski (20:12) dok je vrlo blizu i Josipa Livaković na 5.mjestu s 21:44.

Sigurno je da nisu oni bili jedini stoga vam preporučujemo posjet službenoj stranici Volim trčanja na kojoj možete pogledati sve rezultate. Oni su trenutačno još uvijek neslužbeni, a za dan-dva će postati i službenima nakon što se zaprime eventualne žalbe.

Nažalost, bilo je i ponešto problema sa stazama, tako primjerice utrka na 2km je neregularna zbog kraćenja staze od nekolicine trkača. No unatoč tomu, dojmovi su pozitivni i to je najbitnje. Uvjereni smo kako će ovakvih problema iz godine u godinu biti puno manje. Vrlo je interesantan podatak kako je 2008. nastupilo 154 natjecatelja da bi u ovih 5 godina ta brojka postala četveroznamenkasta. Bez ikakvog spora, radi se o velikom napretku koji zaslužuje svaku pohvalu. Nadamo se kako će tako biti i u idućim godinama koje slijede. 

Čestitamo našima na uspješnim nastupima, veselimo se slijedećoj kros utrci!

  • Natjecanje: 5. kros utrka VOLIM TRČANJE
  • Mjesto: Zagreb
  • Datum: 10.6.2012
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Atletski klub Agram ©2007-2020 | Sva prava pridržana

Stranica optimizirana za pregled u 1280x1024 rezoluciji i više u preglednicima Google Chrome i Mozilla Firefox, kod manjih rezolucija koristi se 'responsive' način rada.