Logo
Ispiši ovu stranicu

Velesajam čeka: Počinje dvoranska sezona, prvo na rasporedu mlađeseniorsko dvoransko prvenstvo

Atletska dvorana Zagreb Foto: AK Agram Atletska dvorana Zagreb

Nešto ranije nego prijašnjih godina započinje nam dvoranska sezona pojedinačnih prvenstava Hrvatske, a serijal će otvoriti natjecanje za mlađe seniore i seniorke (do 23 godina).

Razlog ranijeg početka je očigledan, za tjedan dana (19.1.) se održava 1. izdanje Mediteranskog dvoranskog mlađeseniorskog prvenstva Hrvatske i ovo će ujedno za neke biti kvalifikacijsko natjecanje i pokušaj da se izbori nastup u Miramasu i Francuskoj.

Isto tako, bit će ovo prvo pravo mlađeseniorsko dvoransko prvenstvo u Hrvatskoj s obzirom da prošle godine i u onom naknadno održanom kružnom dvoranskom prvenstvu Hrvatske nije bilo mlađeseniorske kategorije.

Za nešto raniji termin početni odaziv se čini solidnim i vjerujemo da nas očekuju nova zanimljiva nadmetanja. Uostalom, kao i cijela nova dvoranska sezona kojoj se neizmjerno veselimo.

Preliminarne startne liste uz tehničke upute i satnicu nalaze se u linku ispod članka, a mi svima želimo puno sreće i što uspješnije prve nastupe!

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)
Atletski klub Agram ©2007-2020 | Sva prava pridržana

Stranica optimizirana za pregled u 1280x1024 rezoluciji i više u preglednicima Google Chrome i Mozilla Firefox, kod manjih rezolucija koristi se 'responsive' način rada.