Logo
Ispiši ovu stranicu

Štefanac i Meštrović na Varaždinskom polumaratonu, Josipa i Luka Livaković na 5km

Start utrke Foto : 3sporta.com Start utrke

Kristina Štefanac i Mladen Meštrović nastupili su na 18. izdanju Varaždinskog polumaratona.

Meštar je zauzeo svoje mjesto u prvih 50 natjecatelja, preciznije se radi o 48.mjestu s istrčanih 1:26:07. Prosječno njegovo vrijeme po kilometru je 4 minuta i 5 sekundi. U posljednje vrijeme je Mladen nastupio na puno utrka, a radi se o svakako dobrim nastupima. U M40 kategoriji ponovno je visoko pozicioniran kao desetoplasirani.

Kristina sigurno nema toliko natjecanja "u nogama" poput našeg Mladena, ali nastavi li ovako i to će uskoro biti dovedeno pod znak pitanja. U sveukupnom poretku je stigla u cilj na 176. mjestu, ali nas puno više zanima njezin plasman u ženskoj konkurenciji - 4.mjesto! Sjajan plasman za Kristinu, a spomenimo kako je sveukupno nastupila brojka od čak 298 natjecatelja.

Radi se o rekordnom broju natjecatelja što su svakako dobre vijesti za organizatora. Inače, vrijeme kojim je Kristina ušla u cilj je 1:44:16 što znači kako je prosječno uspjevala trčati svaki kilometar ispod 5 minuta, točnije 4:57.

Osim njih, na nešto kraćoj utrci (5km) nastupili su Josipa i Luka Livaković. Luka je u cilj ušao kao 27., a Josipa odmah iza njega kao 28. Luka je nastupao u konkurenciji kadeta (iako se još radi o mlađem kadetu) gdje je osvojio 6.mjesto dok je Josipa u konkurenciji kadetkinja bila drugoplasirana. U ovoj utrci skoro je nastupilo 100 natjecatelja, za tu brojku nedostajalo je još četiri prijavljenih.

Čestitke na rezultatima i plasmanima!

  • Natjecanje: 18. Varaždinski polumaraton
  • Mjesto: Varaždin
  • Datum: 23.9.2012
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Atletski klub Agram ©2007-2023 | Sva prava pridržana