Logo
Ispiši ovu stranicu

Sjajan odaziv za KRAŠ Prvenstvo Hrvatske u štafetama: Preko 100 prijavljenih ekipa!

Uzbuđenje se približava svom vrhuncu Foto: AK Agram Uzbuđenje se približava svom vrhuncu

Natjecanje koje je u srži svoje ideje odmah nazvano "Festivalom hrvatske atletike" sa objavom prvih lista prijavljenih dobiva i potvrdu toga.

Dobro ste pročitali u naslovu, trenutačno imamo preko 100 prijavljenih štafeta, točnije 109 njih. Naravno treba računati mogućnost nekih od odjava, ali zaista lijepo zvuči ova brojka i raniji termin natjecanja za ovaj dio sezone očito puno atletičara i atletičarki (kao i klubovima) odgovara.

Ranije smo već najavili, ali slijedom nedavnih događaja, pritom mislimo na potpis ugovora Hrvatskog atletskog saveza i Kraša, natjecanje je u prefiksu dobilo njihov naziv, a osim ulaganja u samu budućnost, iz njihovih redova javljeno je kako će za sve tri prvoplasirane štafete dobiti poklon pakete. Lijepa vijest, pozdravljamo što više takvih prilika.

Podsjećamo, natjecanje počinje u subotu u 16h, a razlog više da dođete je i najava dobrog vremena, i to jedini dan u ovom poprilično kišnom tjednu. Simbolično ili ne, procijenite sami!

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)
Atletski klub Agram ©2007-2020 | Sva prava pridržana

Stranica optimizirana za pregled u 1280x1024 rezoluciji i više u preglednicima Google Chrome i Mozilla Firefox, kod manjih rezolucija koristi se 'responsive' način rada.