Logo
Ispiši ovu stranicu

Rezultati : 1. kolo Prvenstva atletske škole

Natjecatelji i natjecateljke na okupu prije utrka Foto : AK Agram Natjecatelji i natjecateljke na okupu prije utrka

Održano je sveukupno treće Prvenstvo atletske škole, natjecanje zamišljeno za mlađe članove, ali i starije članove da se okušaju u disciplinama koje rjeđe trče.

 

Prvo kolo održano je po ugodnom vremenu, natjecatelji su imali dobre uvjete za postizanje dobrih rezultata. Tako je i bilo. Nastupilo je više od 125 djece u 17 disciplina, u više starosnih kategorije! Najveći broj starteva ubilježen je na 60m, a trčalo se još i 200 i 600m. Utrke su mjerene elektronski. Po završetku natjecanja svi natjecatelji su se počastili grickalicama i pićem te dobili diplome!

 

Rezultate današnjeg održanog natjecanja pogledajte OVDJE.

 

Zahvaljujemo se svim našim najmlađim atletičarima i njihovim roditeljima na dolasku kojim su uveličali ovaj događaj! Jednako tako, zahvale idu našim stariji atletičarim i treneri koji su odlično organizirali natjecanje. Hvala svima i vidimo se na idućem natjecanju ovakvog tipa.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Atletski klub Agram ©2007-2018 | Sva prava pridržana

Stranica optimizirana za pregled u 1280x1024 rezoluciji i više u preglednicima Google Chrome i Mozilla Firefox, kod manjih rezolucija koristi se 'responsive' način rada.