Logo
Ispiši ovu stranicu

Prekrasno vrijeme i sjajan odaziv najmlađih članova obilježili Agram jesensko prvenstvo 2017.

Prije početka trebalo se malo i razgibati... Foto: AK Agram Prije početka trebalo se malo i razgibati...

Po vrlo ugodnom vremenu odmah po obljetnici 10 godina vratilo nam se klupsko natjecanje u novom ruhu i izdanju s novim mladim snagama.

Prema najavama, održali smo discipline skoka u dalj, bacanja vortex, 60m i 600m za tri dobne kategorije (2002.-2003. / 2004.-2005. / 2006. i mlađi) i odaziv je uistinu bio inspirirajuć' za sve.

Iako sami rezultati nisu u prvom planu, sve smo mjerili tako da postoje i rezultati s natjecanja koje možete pronaći u linku ispod članka. S obzirom na velik broj prijavljenih, moguće su i greške u biltenu pa se ne morate ustručavati javiti nam ih bude li zaista tako (molimo vas koristite sljedeći e-mail za to: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.).

U dobrom raspoloženju automatski je bilo i više nego dobrih rezultata, ali kao što smo rekli vjerujemo da su djeca i roditelji proveli ugodno podnevlje s nama s obzirom da smo se potrudili da format natjecanja bude nešto kraći, brži i dinamičniji da ne odemo u preveliku razvučenost.

Za sam kraj uslijedio je i počasni krug nakon kojeg su svi sudionici današnjeg klupskog prvenstva dobili svoja zaslužena odličja kao uspomenu za današnji dan kao i zajedničko slikanje. Već ranije, mnogi su sudjelovali i na testiranjima koja smo proveli proteklih tjedana tako da vjerujemo da uz medalju mnogi imaju i diplome.

Mlade snage znaju najbolje ? #agram #atletika

Objavu dijeli Atletski Klub Agram (@ak_agram)

Zahvaljujemo se svima na sjajnom odazivu i vidimo se ponovno na istom mjestu u još većem broju nekom drugom prigodom!

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)
Atletski klub Agram ©2007-2020 | Sva prava pridržana

Stranica optimizirana za pregled u 1280x1024 rezoluciji i više u preglednicima Google Chrome i Mozilla Firefox, kod manjih rezolucija koristi se 'responsive' način rada.