Logo
Ispiši ovu stranicu

Pobjeda Grdenića na Karlovačkom ceneru

Goran Grdenić, Matea Matošević i Bruno Erent (s lijeva na desno) s trofejima Foto: AK Agram Goran Grdenić, Matea Matošević i Bruno Erent (s lijeva na desno) s trofejima

Preko 200 natjecatelja nastupilo je u gradu Karlovcu na utrci dugačkoj 10km, a među njima bili su Goran Grdenić, Bruno Erent, Goran Murić, Marin Galić i Matea Matošević.

Trčala su se po 4 kruga duljine 2400m (od starta do početka mjerenja kruga je 294m, a od završetka kruga do cilja je 106m).

Najuspješniji je bio Goran koji je stigao prvi u cilj, a istrčao je 31:55! Brži je to rezultat od Goranovog aktualnog osobnog, ali ipak je nešto drugačije trčati na cestovnim utrkama i na utrkama na stazi. Svejedno, ovo je odličan pokazatelj Goranove jednako dobre forme i možemo mu samo poželljeti da tako i nastavi. Pritom nije ni komentar izostao:

"Ova utrka mi je isključivo bila kao trening, jako sam zadovoljan jer sam dobro istrčao. Imao sam tijekom vikenda dvije utrke i u treningu sam, i ovo je bio dio treninga, sada tek slijede prave utrke na stazi"

Nije izostala ni (zaslužena) pohvala organizatorima:

"Ovo je jedna od boljih utrka u Hrvatskoj i što se tiče novčanih nagrada, svaka čast organizatoru. Jako mi se sviđa što su nagrade za hrvatske trkače, uvijek dolazi konkurencija iz Mađarske koja pokupi sve nagrade, tako da mi je drago da postoji utrka na kojoj se nagrađuju samo hrvatski trkači"

Bruno je s istrčanih 33:11 također došao do postolja, osvojio je 3. mjesto!  Drugi Goran (Murić), ciljem je prošao kao petoplasirani, a svoj plasman je zaslužio istrčavši 35:04. 

Marin je sveukupno bio 61. s 46:48, ali zato je u M40 kategoriji znatno bolji na 12. mjestu.

U ženskoj konkurenciji imali smo samo Mateu, a ona je svoj nastup završila s 35:39 i tako osvojila trofej za 2. mjesto!

Čestitamo!

  • Natjecanje: Karlovački cener - utrka građana
  • Mjesto: Karlovac
  • Datum: 14.6.2013
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Atletski klub Agram ©2007-2020 | Sva prava pridržana

Stranica optimizirana za pregled u 1280x1024 rezoluciji i više u preglednicima Google Chrome i Mozilla Firefox, kod manjih rezolucija koristi se 'responsive' način rada.