Logo
Ispiši ovu stranicu

Mlade snage na 2. kolu Hodačke trening lige, pripreme za PH u štafetama u punom tijeku

I mladi hodaju, zar ne? Foto: AK Agram I mladi hodaju, zar ne?

Trening natjecanje hodača i hodačica danas je dobilo poseban dašak mladenačke energije s 16 mladih natjecatelja i natjecateljica, a nakon završenog događaja na treningu su se isprobavale i štafete u svojim različitim kombinacijama

Kratku, ali slatku galeriju spomenutih današnjih zbivanja na treningu možete pogledati putem naše popularne Facebook stranice ili posjetiti album u sklopu Google fotografija (nekad Picasa, Google +).

Što se hodanja tiče izuzetno nam je drago da su se već standardnoj 'garnituri' danas priključile mlade snage koje su hodale 800m, a vjerujemo da ćemo jedan dio njih vidjeti i u sklopu posebne hodačke discipline na našem mitingu (1000m), ne sumnjamo da će to biti još jedna lijepa revija hodanja mladih u Hrvatskoj, poput ovog današnjeg događaja. Evidencija i rezultati sugeriraju 16 natjecatelja i natjecateljki na spomenutoj distanci od 800m.

Poslije njih su se isprobavale štafete, pripreme mlađih dobnih kategorija već su ranije počele, a danas je isto bio vrlo ugodan dan za nastavak 'uštimavanja'.

Ocijeni sadržaj
(3 glasova)
Atletski klub Agram ©2007-2020 | Sva prava pridržana

Stranica optimizirana za pregled u 1280x1024 rezoluciji i više u preglednicima Google Chrome i Mozilla Firefox, kod manjih rezolucija koristi se 'responsive' način rada.