Logo
Ispiši ovu stranicu

Miting otvorenja sezone 2014

Miting otvorenja sezona i ove godine Foto: AK Agram Miting otvorenja sezona i ove godine

Treću godinu zaredom održat će se Miting otvorenja sezone u organizaciji našeg kluba i pod generalnim pokroviteljstvom "Makromikro".

miting-otvorenja-2014-manji

Svaki natjecatelj ili natjecateljica je dobrodošao, dapače pozivamo sve da svojim sudjelovanjem učine ovaj miting još kvalitetnijim i zanimljivijim naspram prošlog izdanja! 

Ponovno imamo memorijalnu disciplinu skok u vis kao posvetu i sjećanje na našeg prerano preminulog skakača u vis, Gorana Subotića Tratinčicu. Radi se o još uvijek aktualnom klupskom rekorderu u toj disciplini (na otvorenom)i. Osim toga bio je skakač s međunarodnim iskustvom, više puta je nastupao hrvatsku reprezentaciju na različitim natjecanjima.

No to nije jedini razlog zašto smo njegovu omiljenu disciplinu posvetili njemu, Goran je bio izuzetna osoba s rijetko viđenom mirnoćom i razumijevanjem za svakoga. Objavivši tužnu vijest o njegovom odlasku, napisali smo tada kako ga nećemo zaboraviti i trajno obilježavati uspomenu na njega, a ovo je jedan od načina.

Preliminarni popis disciplina

Muškarci: 5000m hodanje, 100m, 400m, 5000m, Disk (tri kategorije - mlađi juniori, stariji juniori i seniori), Vis, Dalj

Žene: 5000m hodanje,100m, 800m, 5000m, Kugla (dvije kategorije - mlađe juniorke i seniorke), Vis

Popis disciplina u ovom trenutku nije konačan.

Nagradni fond

Pet najboljih muških i pet najboljih ženskih postignutih rezultata prema kriterijima IAAF-ovih bodovnih tablica dobit će Toshibine HD kamere.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Atletski klub Agram ©2007-2023 | Sva prava pridržana