Logo
Ispiši ovu stranicu

LIVE STREAM Prvenstvo Hrvatske u štafetama 2019

Vizual Foto: Renato Branđolica/AK Agram Vizual

I treću godinu uzastopno pokušat ćemo vam prenijeti događanja s lica mjesta na atletskom stadionu uz Savu putem našeg LIVE stream servisa.

Prijenos se može pratiti putem našeg YouTube kanala i Facebook stranice, a početak je predviđen nešto prije 15h. Isto tako, radi jednostavnosti praćenja naših društvenih mreža pozivamo vas da nas pratite na način da se pretplatite na naš kanal ili 'lajkate' stranicu te će vam tako prije stizati notifikacije o novostima ili počecima prijenosa.

Uživajte!

Napomena i savjet: U slučaju da vam stream malo 'zastajkuje' ili 'trza' - imate mogućnost vraćanja snimke unatrag (vremenski) i možete ju koristiti za još ugodnije gledanje našeg prijenosa, a druga opcija je da smanjite kvalitetu videozapisa koji izvorno ide u Full HD kvaliteti (1080p), ali uvijek je moguće da vaš uređaj nije u stanju to reproducirati bez poteškoća. 

 

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)
Atletski klub Agram ©2007-2018 | Sva prava pridržana

Stranica optimizirana za pregled u 1280x1024 rezoluciji i više u preglednicima Google Chrome i Mozilla Firefox, kod manjih rezolucija koristi se 'responsive' način rada.