Logo
Ispiši ovu stranicu

LIVE i STARTNE LISTE Ponovno velika brojnost na Kupu i Ekipnom prvenstvu Hrvatske za juniore i juniorke

Vizual Foto: AK Agram Vizual

Prošlogodišnji sjajan odaziv i spajanje Kupa Hrvatske za juniore i juniorke s Ekipnim prvenstvom za iste uzraste bila je vodilja i za ovu sezonu te nam se još jednom nudi jedno veliko (dvostruko) natjecanje s visokom razinom kompetitivnosti.

Dovoljno je za reći da brojimo oko 900-injak startova te je to logično izazvalo i neke promjene naspram preliminarne satnice kada je u pitanju vrijeme trajanja natjecanja koje je slično prošloj godini.

Malo koja disciplina broji manje od 12 ljudi, a kad se uzme u obzir da u Kup formatu su to plasmani za bodove, znači da će ona biti žestoka kao i uvijek. Uz sve to tu je i taj ekipni format koji traži što bolji rezultat tako da nema zadovoljavanja plasmanom.

Iz navedenih razloga svima preporučujemo pažljivo čitanje preliminarnih startnih lista, satnica i tehničkih uputa. 

Bude li sve prema planu, svi oni koji nisu u mogućnosti moći će pratiti ovo natjecanje putem rezultata uživo (odmah po završetku discipline) na stranicama Hrvatskog atletskog saveza, a još interaktivniji je naš live stream koji bi trebao početi s glavnim programom natjecanja, dakle prvi dan od 16h, a drugi dan od 15h. Navedeno bi trebalo biti dostupno putem YouTube LIVE opcije kao i Facebook LIVE na dotičnim stranicama.

Bez ikakve sumnje, očekuje nas nova zanimljiva borba za više trofeja i svima želimo puno sreće!

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)
Atletski klub Agram ©2007-2020 | Sva prava pridržana

Stranica optimizirana za pregled u 1280x1024 rezoluciji i više u preglednicima Google Chrome i Mozilla Firefox, kod manjih rezolucija koristi se 'responsive' način rada.