Logo
Ispiši ovu stranicu

Još jedan povratak: Beer Mile Run u novom izdanju kao 1. PH u Pivskoj milji

Vizual Foto: Beer Mile Run Vizual

Osim našeg mitinga u svom povratničkom izdanju, odmah nakon toga slijedi jedno malo drugačije i neslužbenije natjecanje.

Kako je na samoj službenoj stranici (gdje se možete i dalje prijavit) navedeno:

"Pivska milja je crossover između prave atletske utrke i alkoholne zabave. Da biste uspješno završili ovu utrku nisu vam potrebne samo brze noge, već i čista glava nakon nekoliko ispijenih piva. Ovakve utrke uvijek imaju isti veseli start, ali prilično različite završetke – dok neki završe utrku lagano pripiti, drugi već nakon ulaska u cilj traže gdje je najbliži wc. Za sudjelovanje trebate imati više od 18 godina, voljeti piti pivo i biti malo pomaknuti u glavi."

Ostalo je manje od mjesec dana za prijavu za natjecanje gdje očekujemo još veći odaziv otprije ranijeg izdanja koje je bilo svojevrsno isprobavanje za ovo što slijedi i bit će na jednoj, ako ne i dvije razine iznad.

Sve informacije kao i pravila dostupne su na spomenutoj stranici, a vas pozivamo da ostanete i pridružite nam se na ovom natjecanju nakon završetka AGRAM Međunarodnog atletskog mitinga. Vidimo se!

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)
Atletski klub Agram ©2007-2021 | Sva prava pridržana

Stranica optimizirana za pregled u 1280x1024 rezoluciji i više u preglednicima Google Chrome i Mozilla Firefox, kod manjih rezolucija koristi se 'responsive' način rada.