Logo
Ispiši ovu stranicu

Ekipno PH u krosu: U Varaždinu branimo naslov

Gradska sportska dvorana Varaždin i okolina Foto : tourism-varazdin.hr Gradska sportska dvorana Varaždin i okolina

Prošle godine se natjecanje održavalo u Vinkovcima, ove godine je čast organizacije najkompletnijeg ekipnog domaćeg natjecanja pripala Varaždinu.

Preciznija lokacija bi bila varaždinska "Gradska sportska dvorana". Naravno, natjecanje se neće odvijati unutar same dvorane već u njezinom šumskom okruženju na obali rijeke Drave.

Sam početak natjecanja predviđen je za 12h, po dobrom starom običaju prvo kreću mlađi juniori na utrci dugačkoj 4000m, a kraj pripada seniorima na najdužoj utrci dana (12km) koja počinje u 15:30h. U Varaždin dolazimo kao dvostruki pobjednici zaredom i s ciljem da pokušamo doći i do trećeg uzastopne sveukupne pobjede.

Podsjetimo, prošlu godinu smo više nego uvjerljivo pobijedili sa senzacionalnih 80 bodova što je apsolutni rekord kod sveukupno osvojenih bodova u dosadašnjoj povijesti ovog natjecanja! Dovoljno govori kako su trofeje od prvog do trećeg mjesta uzeli svi osim seniora na 12km, njima je pripalo "samo" 4. mjesto.

Vratimo se još jednu godinu unatrag (2011.), s velikim veseljem prisjećamo se naše tadašnje prve pobjede koja je također bila poprilično uvjerljiva. Nadamo se kako će se povijest ponoviti i u subotu, ali bez ikakve sumnje to neće biti nimalo lagano, nikad nije ni bilo. 

Zato želimo svim našim atletičarima puno uspjeha i što bolje plasmane kako bi pomogli u osvajanju što većeg broja bodova. Sretno! 

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Atletski klub Agram ©2007-2020 | Sva prava pridržana

Stranica optimizirana za pregled u 1280x1024 rezoluciji i više u preglednicima Google Chrome i Mozilla Firefox, kod manjih rezolucija koristi se 'responsive' način rada.