Logo
Ispiši ovu stranicu

Dvoranski vikend s mlađim i starijim kadetima i kadetkinjama

U nekim disciplinama nas očekuje gužva Foto: AK Agram U nekim disciplinama nas očekuje gužva

Nakon prošlogodišnjeg cjelodnevnog maratona kada se u jednom danu održalo dvoransko prvenstvo Hrvatske za mlađe i starije kadete (U14 i U16), Hrvatski atletski savez ove godine je racionalizirao natjecanje u kontekstu toga da ga je odvojio u dva dana.

Tako je subota sada rezervirana za starije uzraste, kadete i kadetkinje, a nedjelju ćemo provesti s mlađim kadetima i mlađim kadetkinjama. Ove godine su 2005. i 2006. godišta ona koja vezujemo uz U16 uzrast, a 2007. i 2008 za U14, s tim da tu imaju pravo nastupa i limači rođeni 2009. ili 2010. godine.

Po običaju, natjecanja su popraćena sjajnim odazivom, posebice kod ovih mlađih radi čega će u nedjelju se krenuti sat vremena ranije od planiranog. U nekim disciplinama standardno imamo 'generacijsku' stvar gdje bude boljeg odaziva, a negdje je nešto drugačija priča.

Što se samih najava tiče, znamo da je u ovim godištima teško biti pravi ekspert za prognozu jer koliko god se neke očekivane stvari odviju, toliko bude i neočekivanih.

Bilo kako bilo, veselimo se prilici za mlade atletičare i atletičarke te se nadamo da će ju što bolje iskoristiti. Sretno svima!

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)
Atletski klub Agram ©2007-2020 | Sva prava pridržana

Stranica optimizirana za pregled u 1280x1024 rezoluciji i više u preglednicima Google Chrome i Mozilla Firefox, kod manjih rezolucija koristi se 'responsive' način rada.