Logo
Ispiši ovu stranicu

Agrameri i Agramerke na Riječkom polumaratonu i Beogradskom maratonu

Goran Murić i Kristina Škevin Foto: Arsen Miletić Goran Murić i Kristina Škevin

Za izuzetno bogat atletski nedjeljni dan zasluge svakako idu Rijeci i Beogradu, gradovima gdje su trčali polumaratonci/ke i maratonci/ke.

12. Riječki polumaraton

Ante Mimica bio je najbrži naš pojedinac u ovoj utrci, a ušao je u cilj s vremenom 1:20:06 i osvojio sveukupno 10. mjesto dok je u M30 još bolji s obzirom na to kako mu je pripalo 3. mjesto! Nešto kasnije u cilj ušao devedesetoplasirani Goran Murić s vremenom 1:38:11. No Goran ovu utrku nije trčao samo za sebe, već po rezultatu možemo zaključiti kako je glavni cilj bio pomoći Kristini Škevin koja je ostvarila identičan rezultat.

Inače je ovo bio prvi Kristinin nastup za naš klub, zahvaljujući spomenutom vremenu pripalo joj je sveukupno 12. mjesto dok je u kategoriji Z40 na samom vrhu poretka kao pobjednica! Već sada je Kristina ostvarila znatno brži rezultat naspram prošle godine (1:41:31) i ako se ne varamo, ovaj rezultat nije daleko od njezinog osobnog rekorda.

26. Beogradski maraton

U Beogradu se uz maraton održao i polumaraton. Što se ove duže discipline tiče, imali smo jednog trkača u liku Marina Galića koji je istrčao i brže maratone, ali uz sve poteškoće koje su ga na ovoj utrci snašle, zaslužuje svaku pohvalu što je uspješno stigao do cilja. Vrijeme je 4:12:09, a plasman 123. mjesto.

Na polumaratonu u ženskoj konkurenciji je trčala Kristina Štefanac i završila utrku na 72. mjestu s istrčanih 2:03:28. Nismo bili ni bez muškog trkača, Zoran Poznanović je osvojio 22. mjesto, zaslužio je to istrčavši 1:22:50.

Čestitamo našim drugoprugašima i drugoprugašicama! 

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Atletski klub Agram ©2007-2023 | Sva prava pridržana