Logo
Ispiši ovu stranicu

Dvoransko pojedinačno kružno prvenstvo za ml. kategorije 2018. u objektivu Branđolice i Di Giusta

Kad jedan fotograf uslika drugog, Di Giusta Foto: Renato Branđolica Kad jedan fotograf uslika drugog, Di Giusta

Renato Branđolica i Nikola Di Giusto pripremili su jedan od najboljih setova fotografija općenito (ne samo dvoranskih) koje pamtimo.

Iako je prvotni plan bio nešto drugačiji, Renato se na svoje, ali i naše zadovoljstvo na kraju zadržao cijelo natjecanje i napravio preko 400 vrhunskih fotografija koje možete pregledati ovdje preko albuma Google fotografija.

S druge strane, Nikola je bio prisutan tijekom prvog dijela natjecanja pa je samim time njegov set malo više 'hodački' orijentiran, ali ponovno je to velik broj odličnih fotografija, preko njih 250 koje također možete pronaći na albumu Google fotografija.

Sve je već i ranije objavljeno putem naše Facebook stranice, ali i neke (nasumično) odabrane fotografije na našem Instagram profilu koji ipak ne omogućava veći broj već određenu selekciju. Uživajte u ovom uistinu sjajnom kompletu fotografija!

? Pojedinačno prvenstvo Hrvatske u dvorani za mlađe kategorije u kružnim trčanjima 2018 - Foto (1): Nikola Di Giusto #agram #atletika

Objavu dijeli Atletski Klub Agram (@ak_agram)

? Pojedinačno prvenstvo Hrvatske u dvorani za mlađe kategorije u kružnim trčanjima 2018 - Foto (1): Renato Branđolica #agram #atletika

Objavu dijeli Atletski Klub Agram (@ak_agram)

? Pojedinačno prvenstvo Hrvatske u dvorani za mlađe kategorije u kružnim trčanjima 2018 - Foto (1): AK Agram #agram #atletika

Objavu dijeli Atletski Klub Agram (@ak_agram)

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)
Atletski klub Agram ©2007-2018 | Sva prava pridržana

Stranica optimizirana za pregled u 1280x1024 rezoluciji i više u preglednicima Google Chrome i Mozilla Firefox, kod manjih rezolucija koristi se 'responsive' način rada.