Statistika

Deset najčitanijih članaka u 2011. godini

Što se najviše čitalo tijekom prošle godine?

 

Tijekom prošle godine napisali smo sveukupno 180 članaka, a vas je konkretno najviše zanimalo ovih 10 :

 

1. Nevjerovatni Agrameri i Agramerke : Apsolutno najbolji!

Bez ikakve sumnje jedan od najljepših trenutaka u ovoj godini, neviđena dominacija naših atletičara na Ekipnom PH u krosu izazvala je puno pozornosti obzirom na činjenicu da je ova vijest daleko najčitanija u ovoj godini.

2. Šarić i Jednačak daleko ispred svih!

Natjecanje kadeta na samom početku sezone u dvoranskim natjecanjima (2.natjecanje) također je privuklo velik broj posjetitelja. Bruno Jednačak je najavio dominaciju u ovoj konkurenciji, Ana Šarić se istaknula kao mlađa kadetkinja pobjedom u bacanju kugle. No nisu oni jedini osvajali medalje...

3. Sjajno otvorenje dvoranske sezone!

Otvorenje dvoranske sezone i prvo natjecanje u 2011. godini na kojem su se postizali osobni rekordi očito je zanimalo mnoge naše posjetitelje.

4. 28. Kros Sportskih novosti

Medijski dobro "pokrivena" natjecanja uvijek plijene pozornost naroda, a i neke naše čitatelje sigurno je zanimala pobjeda Jure Josipovića u konkurenciji 1. i 2. razreda srednjih škola.

5. 4 medalje u bogatoj atletskoj suboti!

Početkom veljače su se održala dva natjecanja na razini države u istom danu. U Zagrebu su nastupali mlađi juniori i juniorke, a Rijeka je bila domaćin natjecanja za mlađe kadete i kadetkinje.

6. Sramotan finiš D.B (17) u utrci na 5000m

Vijest o zasigurno najkontroverznijoj utrci godine u kratkom i brzom roku je pronašla "svoju publiku". Stizale su optužbe i na naš račun zbog konstrukcije naslova u ovom članku korištenjem inicijala što je neke podsjetilo na crnu kroniku i aludiranje na kriminalan čin. Naravno da to nema veze s tim, već je dotičnome učinjena usluga ne spominjanjem njegovog imena. Kako? Internetske tražilice sve pamte, a ne vjerujemo kako jednog dana prva vijest koju želite pročitati kada tražite njegovo ime je upravo ova. Ne ponovilo se.

7. Sjajna uvertira Matošević pred Europsko prvenstvo do 23

Matea Matošević posebna je priča ove godine i ne brinite se, pisat ćemo o njoj i u idućim člancima koji slijede. Ova vijest datira iz mjeseca srpnja, tada je Matea u 5.kolu lige "Puntijarke" najavila kako je sposobna napraviti odličan rezultat na EP do 23 u Ostravi. Tako je i bilo.

8. 1.kolo Prvenstva atletske škole - Rezultati

Prvi puta organizirali smo klupsko natjecanje na kojem su se natjecali najmlađi članovi, ali i stariji članovi su se okušali u disciplinama koje inače ne trče. Odaziv na stadionu je bio odličan, slično je i na internetu obzirom da je ovo 8. najčitanija vijest u ovoj godini.

9. Statistika - Pojedinačno osvojene medalje (2010)

Statistika uvijek sa sobom nosi interesantne i zanimljive podatke, drago nam je da ste to i vi prepoznali.

10. Dominacija Agramovaca na PH za seniore-ke u dvorani!

Bečki miting u sklopu kojeg se održavao "1.dio" (400m, 800m, 1500m, 3000m) PH za seniore i seniorke u dvorani, a naši atletičari su kao i na drugim natjecanjima osvajali puno medalja!

 

Napominjemo da se radi samo o trivijalnom podatku, naravno da statistika nikad neće biti na strani onih "novijih" članaka, ali primjetiti će te i sami kako u prvih deset članaka se ne nalaze samo vijesti s dvoranskih prvenstva.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook