Logo
Ispiši ovu stranicu

Povratak u 2007, Hanžek (II.dio) : Danijelin nastup neposredno prije juniorskog EP

Danijela Grgić - 2007. godina Foto : AK Agram Danijela Grgić - 2007. godina

Drugi puta vraćamo se u 2007. godinu na 4.srpanj. Odmah nakon Milana Kotura nastupala je Danijela Grgić na 400m.

Već smo u prvom članku pisali o lošem vremenu i uvjetima u kojima su se atletičari natjecali stoga se nećemo ponavljati. Uostalom, sve će se ponovno vidjeti i u video snimci koju vam donosimo.

Danijela Grgić do sada je dva puta nastupala na ovom mitingu. Prvi nastup vidjeli smo u 2006. godini, Danijela je tada prvi puta nastupila nakon osvajanja svjetskog zlatnog juniorskog odličja i istrčala sjajnih 51.80 čime joj je pripalo 3.mjesto. Interesantno je za spomenuti kako se disciplina 400m za žene prije toga nije trčala čak četiri godine.

Iduća godina donijela je pripreme za novo veliko natjecanje - europsko juniorsko prvenstvo. Samim time zagrebački miting bila je odlična provjera za Danijelu. Hladnoća je spriječila postizanje boljih rezultata, ali bila je to zanimljiva utrka u kojoj je Danijela osvojila 4.mjesto s istrčanih 52.63. Samo stotinka je nedostajala za ponavljanje prošlogodišnjeg trećeg mjesta.

No najbitniji je bio rezultat koji je jasno pokazao tko će biti glavni favorit na juniorskom EP. Na kraju je tako i bilo, svjetskom mlađejuniorskom srebru i svjetskom juniorskom zlatu pridodala je europsko juniorsko zlato! 

Tu utrku (zasad) nemamo, ali zato možete pogledati snimku s zagrebačkog mitinga :

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Atletski klub Agram ©2007-2021 | Sva prava pridržana

Stranica optimizirana za pregled u 1280x1024 rezoluciji i više u preglednicima Google Chrome i Mozilla Firefox, kod manjih rezolucija koristi se 'responsive' način rada.