Multimedija

VIDEO : Dvoransko PH za seniore i seniorke na 400, 800, 1500, 3000m

Po prvi puta u povijesti našeg YouTube kanala (na kojeg se slobodno možete pretplatiti) donosimo videozapise snimljene u Beču na kružnom dijelu dvoranskog prvenstva Hrvatske za seniore i seniorke. Snimljeni su svi nastupi naših atletičara i atletičarki u cjelosti i u najvišoj mogućoj razlučivosti (čitaj Full HD) tako da nećete propustiti nijednu sekundu njihovih nastupa u kojima nalazimo razloge za optimizam.

400m [Ž] - Romana Tea Kirinić, Iva Marija Sobočanec, Katarina Ivšac

800m [Ž] - Romana Tea Kirinić i Anamarija Petters

1500m [Ž] - Matea Matošević

1500m [M] - Goran Grdenić

3000m [Ž] - Matea Matošević, Nikolina Hrelec i Ljiljana Ćulibrk

3000m [M] - Jure Josipović

Osim toga, snimili smo jedan video nevezan uz nastupe naših, a radi se o trenutku kojeg bi svakako bilo šteta propustiti "zabilježiti" ili upamtiti. Naime, nakon dvije godine pauze vratila se hrvatska atletičarka i rekorderka, članica AK Dinamo-Zrinjevac, Maja Golub.

Na veliko zadovoljstvo svih nas u međuvremenu je pobijedila bolest i uz to se nevjerojatno brzo vratila atletici. Što se samog videozapisa tiče, radi se o A-finalu utrke na 60m, na samom videu pogledajte kako je prošao povratnički nastup (u ovoj fazi sam rezultat i plasman nije toliko bitan, ako vas zanima kliknite na video).

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook