Logo
Ispiši ovu stranicu

Hrvoje Čukman za 2015. godinu: "Želim potvrditi norme, 'srušiti' Kotura i druge rekorde, ponoviti uspjehe na domaćim natjecanjima" (VIDEO)

Hrvoje Čukman ulazi motiviran u novu natjecateljsku sezonu Foto: Renato Branđolica Hrvoje Čukman ulazi motiviran u novu natjecateljsku sezonu

Hrvoje Čukman nam je prokomentirao prošlu sezonu, a u 2015. godini je prepun želja počevši od prvog dvoranskog natjecanja za mlađe juniore i juniorke u Rijeci pa nadalje. Uz to je istaknuo i prognozirao tko bi osim njega u aktualnoj godini mogao biti ugodno iznenađenje. 

Osim razgovora, u videu možete vidjeti neke 'highlightove' iz 2014. godine, ali i relativno nove isječke snimljenih na njegovim treninzima.

Zahvaljujemo se Hrvoju na razgovoru, želimo mu puno sreće i što više zdravlja te da ostvari svoje želje! Idući tjedan nastavljamo s nekim od naših atletičara ili atletičarkom koji će biti ponovno u glavnoj ulozi i ponuditi nam niz svojih razmišljanja.

Ocijeni sadržaj
(3 glasova)
Atletski klub Agram ©2007-2019 | Sva prava pridržana

Stranica optimizirana za pregled u 1280x1024 rezoluciji i više u preglednicima Google Chrome i Mozilla Firefox, kod manjih rezolucija koristi se 'responsive' način rada.