Erste Plava Liga

Kako bi razvio sportski duh među djecom i kako bi ih potaknuo da se odvaže i okušaju u Kraljici svih sportova, Hrvatski atletski savez je u suradnji s Erste&Steiermärkische Bank d.d. osmislio ambiciozan atletski projekt – Erste Plava liga! Ova jedinstvena dječja atletska liga namijenjena je svim učenicima od 3. do 7. razreda, a svi zainteresirani imaju priliku da otkriju i pokažu svoje atletske talente.

Natjecanja Erste Plave lige u prvoj godini postojanja održalo se u sedam najvećih hrvatskih gradova - Zagrebu, Varaždinu, Osijeku, Rijeci, Splitu, Zadru i Puli.

Kvalifikacijski turniri u vašim gradovima održavali su se u svibnju i lipnju, a veliko finale održat će se 2. rujna 2014. godine na stadionu Mladosti u Zagrebu, samo dan uoči najvećeg i najvažnijeg atletskog natjecanja  u Hrvatskoj, Hanžekovićeva memorijala.

Osim medalja i vrijednih nagrada, učenici su dobili priliku družiti se sa najuspješnijim hrvatskim atletičarkama, ambasadoricama Erste Plave lige Blankom VlašićSandrom Perković i Lisom Stublić, ali i s mladim i uspješnim atletičarom Ivanom Horvatom, najvećom nadom hrvatske atletike.

Erste Plava liga izvrsna je prilika učenicima da se okušaju u Kraljici sportova, da razviju svoje sposobnosti i talente, a da istovremeno čine dobro za sebe i svoje zdravlje. Kao što to kaže i sam slogan lige, djeca mogu Brže. Više. Jače.!

Zagreb-zapad: Info i prijave

 erste-plava-liga-zagreb-zapad

Izuzetno nam je drago kako je i ove godine naš klub dobio čast organiziranja ovog natjecanja za regiju Zagreb-Zapad, a natjecanje će se održati 29. travnja na atletskom stadionu SRC Mladost.

Napravite ONLINE preliminarne prijave do 27. travnja putem službene stranice www.ersteplavaliga.com! Prijave mogu izvršiti škole i klubovi, kranji rok za predaju prijava na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. i Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. također je predviđen za 27. travanj. Odgovore na sva pitanja možete pronaći kliknete li na ovaj link.

Sve informacije jednako tako možete pronaći na službenoj stranici Erste Plave Lige koja je posvećena samo našoj regiji, kliknite ovdje. Vidimo se na stadionu u što većem broju!

Discipline

Discipline i kategorije po razredima za 2013/2014:

 

2013

ZAGREB-ZAPAD

Naš klub dobio je čast organiziranja ovog natjecanja za regiju Zagreb-Zapad, a natjecanje se održalo 6. lipnja na atletskom stadionu SRC Mladost.

Kako je natjecanje prošlo možete otkriti tako da pročitate naš detaljan izvještaj "Od spektakla do debakla i natrag: Preko 500 učenika i učenica na Erste Plavoj Ligi"

Sve informacije jednako tako možete pronaći na službenoj stranici Erste Plave Lige, kliknite ovdje.

FINALE 

Održalo se u Zagrebu u sklopu 63. Hanžekovićevog memorijala i održale su se iste discipline kao u kvalifikacijama. Rezultate možete pogledati ovdje.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook