Logo
Ispiši ovu stranicu

Napokon dvorana

Atletičari-ke se konačno više neće morati natjecati u ovoj "dvorani" Foto : bocarski-klub-zrinjevac.hr Atletičari-ke se konačno više neće morati natjecati u ovoj "dvorani"

Napokon smo uspjeli... Gradi se dvorana.

Već dugo godina vodstvo Agrama, a posebice naš Direktor marketinga tiho i u sjeni traže soluciju za izgradnju atletske dvorane. Boraveći nedavno u Omanu gospodin Rožman dogovorio je suradnju s moćnom tvrtkom DTT&IAR* , odnosno njihovim vlasnikom šeikom El Bogh Atijem nepovratni kredit u iznosu od 10 000 000 dolara. 

Interesantno je da će izvođač radova biti Ciparski graditeljski div Sand, trak&mrak poznat po gradnji atletskih dvorana u Maroku. Oni su se obvezali besplatno dostaviti pijesak u jamu za skokove.

Još je čitav niz posebnosti vezan za našu dvoranu. Primjerice Track and Sand su se obvezali zapošljavati samo radnike iz redova umirovljenika. Učinjeno je to prvenstveno zbog dinamike radova a i socijalno osjetljivi čelnici Agrama inzistirali su da se to učini kako bi se digao standard umirovljenika u gradu Zagrebu.

Uz atletsku dvoranu izgradit će se i popratni objekti kao što su hotel za atletičare, rehabilitacijski centar, dvorana za odmor, prostor za relaksaciju, dvorana za rehabilitaciju, dvorana za prevenciju ozljeđivanja, biljar sala, dvorana za dnevni odmor, prostor za izležavanje... Uglavnom sve namijenjeno povećanom aktivitetu sportaša. 

Izbor za ravnatelja objekta biti će obavljen naknadno. Iz povjerljivih izvora doznajemo da će ga izabrati atletičari sami te da uvjet neće biti iskustvo i stručna sprema. Svakako veseli činjenica da bi novi ravnatelj mogao biti Bilonić, Mesarić ili netko drugi iz redova naših mladih atletskih vedeta.

To što je današnja vijest objavljena na 1. april je čista slučajnost, vjerujte nam.

*don't think twice is all right

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Atletski klub Agram ©2007-2023 | Sva prava pridržana