Ostalo

5. kolo HALS-a u objektivu Renata Branđolice

Renato Branđolica, jedan od najboljih sportskih fotografa na ovim prostorima, pratio je naše članove i članice raznih dobnih kategorija na natjecanju održanom u Zagrebu prošli vikend. Donosimo galeriju od 299 fotografija!

Novo dvostruko izdanje objektiva Renata Branđolice

Renato Branđolica, jedan od najboljih fotografa na ovim prostorima, napravio je preko 300 fotografija. Marljivo je slikao na Pojedinačnom prvenstvu Hrvatske za mlađe seniore i seniorke te Ekipnom prvenstvu Hrvatske za juniore i juniorke. Bila su to natjecanja održana u Zagrebu.

Atletska škola i vrtić s vama kroz cijelu godinu

Atletski klub Agram najuspješniji je klub u Hrvatskoj. Naši atletičari i atletičarke redovito postižu hrvatske rekorde, osvajaju medalje, ekipna i kup natjecanja. Redoviti su članovi hrvatske reprezentacije na međunarodnim natjecanjima od najmlađih do najstarijih dobnih kategorija i natječu se na atletskim natjecanjima najveće razine. U sve to možete se uvjeriti sami pretražite li našu internetsku stranicu.

Velika američko-rumunjska FOTO i VIDEO reportaža

Nakon završetka Svjetskog juniorskog prvenstva u Eugeneu i Balkanskog seniorskog prvenstva u Pitestiju donosimo različite zanimljive foto i video materijale (ne utrke). Neke od njih smo objavljivali na našem YouTube kanalu odnosno Instagram profilu, a sve preko naše Facebook stranice.

Veseli petak u Agramu

Tjedan u kojem nema pojedinačnog prvenstva Hrvatske iskoristit ćemo za novi Veseli petak u ovoj godini, 21.2.2014., nakon 19h.

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook