Ostalo

VIDEO SPOT: MARINO BLOUDEK - Europski juniorski prvak

Tjedan dana je prošlo od završetka 24. izdanja Europskog juniorskog prvenstva održanog u Italiji tj. Grossetu gdje je nastupilo sedmero naših članova među kojima je glavna rola pripala Marinu Bloudeku kao veličanstvenom pobjedniku discipline 800m. Neki bi rekli da su dojmovi sad polako 'slegli', ali emocije su i dalje jake kad se sjetimo cijele ove 'talijanske' priče.

ANKETA: Odaberite discipline za Miting otvorenja sezone 2017.

Bliži nam se 6.5.2017. kada je predviđeno novo izdanje našeg međunarodnog Mitinga otvorenja sezone za uvod u atletiku na otvorenom. Opširnije slijedi u danima i tjednima koje slijede, ali u samom startu nastavljamo s opcijom gdje i vama dajemo mogućnost da sudjelujete u 'kreiranju' natjecanja. 

Media talenti: Katarina Vukančić (VIDEO)

U posljednjih mjesec dana od srijede na programu Sportske televizije, u terminu od 11.35h, snimaju se i objavljuju prilozi u kojima se predstavljaju djeca sportaši, mlade koji se aktivno bave sportom i pritom postižu zapažene rezultate.

VIDEO: Priznanje čudesnom troskokašu Donatu, srebrnom s dvoranskog EP u 40. godini

Zavjesa je pala i na 34. izdanje Europskog dvoranskog prvenstva u Beogradu, natjecanja koje će se pamtiti po generalno dobrom odazivu atletskih zvijezda, u nekim disciplinama više, u nekim disciplinama manje, a i po problemima kojih je bilo, posebice u dijelu informatičkog sustava u suradnji sa sucima koji su zasigurno sputali finala sprinterskih disciplina.

Međunarodno-domaći vikend: Subota za kadete, nedjelja za 'Balkance'

U subotu se nastavlja serijal dvoranskih natjecanja u Rijeci gdje će se natjecati najbolji kadeti i kadetkinje Hrvatske za svoje medalje ili dobre rezultate. Za to vrijeme će Ana Šimić skakati na novom jakom skakačkom mitingu u Trinecu u pokušaju da bude Idući dan je na rasporedu već ranije spomenuto prvo izdanje dvoransko izdanje Balkanskog prvenstva za juniore i juniorke gdje će biti hrvatskih reprezentativaca, a između ostalog 6 naših članova i članica.

VIDEO: Atletski klub Agram, najbolji klub Hrvatske u 2016. godini

Prema Pravilniku o bodovanju uspješnosti klubova Hrvatski atletski savez proglasio nas je najuspješnijim klubom i u 2016. godini što nam je druga uzastopno priznanje i sveukupno treća od postojanja ovog poretka.

Ujedno je uspjeh postignut s rekordnim brojem bodova koji se u ovom sustavu pamti, a u ovoj godini pamtimo još toliko toga...

Prvi u povijesti Hrvatske osvojili smo preko 300 medalja (od čega imamo 105 prvaka Hrvatske) na pojedinačnim prvenstvima Hrvatske, Kup Hrvatske prvi puta u ovom mileniju osvojen je u sve tri kategorije na sva tri dobna natjecanja, niz međunarodnih uspjeha od činjenice da smo imali čak dvije olimpijke (Matošević i Šimić) na OI u Rio De Janeiru i puno kvalitetnih nastupa na svjetskim i europskim prvenstvima različitih kategorija...

Toliko je toga da jedan video nije dovoljan, ali njegova malo direktnija simbolika šalje poruku, mi brinemo o svojim članovima i članicama, djelujemo kao klub u smislu definicije te riječi i zato smo uspjeli ponoviti uspjeh iz 2015. godine, štoviše, čak smo ga nadmašili.

Svaka godina nosi svoja uzbuđenja i uspjehe te smo svjesni kako će 2017. biti drugačija, ali jedno je sigurno, glavna poruka videa neće se mijenjati i nastavljamo dalje u borbi, potrazi i želji za novim postignućima i uspjesima. Uživajte!

Veseli pobjednički petak 13. u Agramu

Došlo je i vrijeme za prvi ovogodišnji Veseli petak u Agramu koji simbolično pada na broj '13' što možda ne odgovara praznovjernima, ali mi ćemo ga zasigurno proslaviti kako i priliči najboljem klubu u Hrvatskoj.