Ostalo

ANKETA: Odaberite discipline za Miting otvorenja sezone 2017.

Bliži nam se 6.5.2017. kada je predviđeno novo izdanje našeg međunarodnog Mitinga otvorenja sezone za uvod u atletiku na otvorenom. Opširnije slijedi u danima i tjednima koje slijede, ali u samom startu nastavljamo s opcijom gdje i vama dajemo mogućnost da sudjelujete u 'kreiranju' natjecanja. 

Media talenti: Katarina Vukančić (VIDEO)

U posljednjih mjesec dana od srijede na programu Sportske televizije, u terminu od 11.35h, snimaju se i objavljuju prilozi u kojima se predstavljaju djeca sportaši, mlade koji se aktivno bave sportom i pritom postižu zapažene rezultate.

VIDEO: Priznanje čudesnom troskokašu Donatu, srebrnom s dvoranskog EP u 40. godini

Zavjesa je pala i na 34. izdanje Europskog dvoranskog prvenstva u Beogradu, natjecanja koje će se pamtiti po generalno dobrom odazivu atletskih zvijezda, u nekim disciplinama više, u nekim disciplinama manje, a i po problemima kojih je bilo, posebice u dijelu informatičkog sustava u suradnji sa sucima koji su zasigurno sputali finala sprinterskih disciplina.

Međunarodno-domaći vikend: Subota za kadete, nedjelja za 'Balkance'

U subotu se nastavlja serijal dvoranskih natjecanja u Rijeci gdje će se natjecati najbolji kadeti i kadetkinje Hrvatske za svoje medalje ili dobre rezultate. Za to vrijeme će Ana Šimić skakati na novom jakom skakačkom mitingu u Trinecu u pokušaju da bude Idući dan je na rasporedu već ranije spomenuto prvo izdanje dvoransko izdanje Balkanskog prvenstva za juniore i juniorke gdje će biti hrvatskih reprezentativaca, a između ostalog 6 naših članova i članica.

VIDEO: Atletski klub Agram, najbolji klub Hrvatske u 2016. godini

Prema Pravilniku o bodovanju uspješnosti klubova Hrvatski atletski savez proglasio nas je najuspješnijim klubom i u 2016. godini što nam je druga uzastopno priznanje i sveukupno treća od postojanja ovog poretka.

Ujedno je uspjeh postignut s rekordnim brojem bodova koji se u ovom sustavu pamti, a u ovoj godini pamtimo još toliko toga...

Prvi u povijesti Hrvatske osvojili smo preko 300 medalja (od čega imamo 105 prvaka Hrvatske) na pojedinačnim prvenstvima Hrvatske, Kup Hrvatske prvi puta u ovom mileniju osvojen je u sve tri kategorije na sva tri dobna natjecanja, niz međunarodnih uspjeha od činjenice da smo imali čak dvije olimpijke (Matošević i Šimić) na OI u Rio De Janeiru i puno kvalitetnih nastupa na svjetskim i europskim prvenstvima različitih kategorija...

Toliko je toga da jedan video nije dovoljan, ali njegova malo direktnija simbolika šalje poruku, mi brinemo o svojim članovima i članicama, djelujemo kao klub u smislu definicije te riječi i zato smo uspjeli ponoviti uspjeh iz 2015. godine, štoviše, čak smo ga nadmašili.

Svaka godina nosi svoja uzbuđenja i uspjehe te smo svjesni kako će 2017. biti drugačija, ali jedno je sigurno, glavna poruka videa neće se mijenjati i nastavljamo dalje u borbi, potrazi i želji za novim postignućima i uspjesima. Uživajte!

Veseli pobjednički petak 13. u Agramu

Došlo je i vrijeme za prvi ovogodišnji Veseli petak u Agramu koji simbolično pada na broj '13' što možda ne odgovara praznovjernima, ali mi ćemo ga zasigurno proslaviti kako i priliči najboljem klubu u Hrvatskoj.

Božićna utrka 2016. u objektivu Renata Branđolice

Osim samih revijalnih utrka, sama tradicija obuhvaća i jednog od najboljeg sportskog fotografa na ovim prostorima, Renata Branđolicu, on je i ove godine bio s nama i pripremio je jednu od svojih najboljih ovosezonskih galerija preko 250 fotografija!