Logo
Ispiši ovu stranicu

VIDEO: Senjarić na plasman do medalje seniorskog prvenstva Balkana, Grdenić 8., četvrtoplasirana štafeta 4x100m

Muški dio Agramovaca u reprezentaciji na okupu Foto: AK Agram Muški dio Agramovaca u reprezentaciji na okupu

U Pitestiju (Rumunjska) u malo kasnijim večernjim satima održan je prvi dan seniorskog prvenstva Balkana u kojem su danas od naših članova nastupali Yann Senjarić, Goran Grdenić i Mateo Kovačić.

Yann je istrčao sličnu utrku onoj otprije tjedan dana u Varaždinu na seniorskom prvenstvu Hrvatske, ovaj puta vremenski malo slabija (53.08) i njome je osvojio 4. mjesto. Nastupao je u prvoj skupini.

Nedugo nakon toga gledali smo Gorana Grdenića na 5000m u utrci gdje je s istrčanih 15:25,51 ušao u cilj kao osmoplasirani. Na početku se držao među vodećima, a na kraju ipak nije uspio zadržati željeni ritam. 

Slijedom više okolnosti Mateo Kovačić bio je sudionik muške štafete 4x100m i to kao posljednji trkač tj. zadnja izmjena. Zajedno s Markom Prugovečkim, Mateom Ružićem i Zvonimirom Ivaškovićem ostvareno je sveukupno 4. rezultat. Vremenski je to iznosilo 41.24. Za medalju je ipak trebalo brže od 41 sekunde, točnije 40.29.

Sutra očekujemo ponovno njegov nastup, ovaj puta u 4x400m štafeti uz Hrvoja Čukmana, a u ženskoj konkurenciji bi trebala nastupiti Dora Filipović u istoj štafeti.

Čestitke na ostvarenom prvi dan, sutra slijede nove discipline i nadamo se što bolji rezultati!

  • Natjecanje: Prvenstvo Balkana za seniore i seniorke, 1.dan
  • Mjesto: Pitesti (ROU)
  • Datum: 1.8.2015.
Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)
Atletski klub Agram ©2007-2023 | Sva prava pridržana