Logo
Ispiši ovu stranicu

Nova medalja za Štefanac, srebrna na mlađeseniorskom EP gluhih!

Laura Štefanac i Matija Jakopović broje i više medalja od ove jedne na slici Foto: HSSG Laura Štefanac i Matija Jakopović broje i više medalja od ove jedne na slici

U Njemačkoj je završilo Europsko juniorsko, ali i mlađeseniorsko prvenstvo gluhih na kojem je u ova tri dana nastupala Laura Štefanac.

O uspješnosti ne treba ni pričati, juniorski staž u ovoj konkurenciji zaključila je sa dvije osvojene zlatne medalje, a bolje od toga ne može. Bilo je to u bacanju koplja i kugle, a danas je nastupala u disciplini koju nominalno i najmanje prakticira, a to je disk.

No i ovdje smo vidjeli da pripada samom vrhu aktualne konkurencije s obzirom na hitac iz pete serije kada su suci izmjerili 35.40, a radi se o rezultatu vrijednom srebrnog odličja! Ponovno je početak bio nešto slabiji, a zadnji pokušaji bitno bolji, očito je to karakteristika njezinih nastupa u Karlsruheu.

Razloga za zadovoljstvo ima više nego na pretek, čestitamo Lauri i njezinom treneru Matiji Jakopoviću na svemu postignutom u ova tri dana! Bez daljnjega, ponajviše smo sretni i ponosni na našu članicu jer ova djevojka je to zaslužila!

  • Natjecanje: Europsko juniorsko prvenstvo gluhih i nagluhih
  • Mjesto: Karlsruhe (GER)
  • Datum: 27.8.2016.
Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)
Atletski klub Agram ©2007-2023 | Sva prava pridržana