Logo
Ispiši ovu stranicu

Mužarić izborila nastup u finalu!

Fantastična vijest stiže nam iz Tallinna, Valentina Mužarić izborila je finale na kugli! Finale je na rasporedu u 15:30.

 

Valentina Mužarić na svom prvom velikom natjecanju izborila je svoje prvo veliko finale! Osvojila je 4.mjesto s bačenih 15.02! Jučer smo već pisali o tome kako je za prolazak dalje bilo potrebno zadržati dosadašnju razinu rezultata i Valentina je napravila upravo to. Već prvim hicem osigurala je finale, u prve dvije serije identično je bacila 14.48, a prolazilo se i s 14.25.

 

Ipak, nema sumnje da je treća serija bila najbolja, 15.02 rezultat je koji nosi dodatan motiv jer baciti kuglu preko 15 metara u jutarnjim kvalifikacijama zaista je odličan rezultat. Nadamo se da će na krilima tog rezultata krenuti još hrabrije u današnje finale. Obzirom da je osvojila 4.mjesto, zasigurno ulazi u krug kandidata među kojima će se dijeliti medalje. Nama ne preostaje ništa drugo nego da čestitamo na današnjem plasmanu u završnicu i zaželimo Valentini puno sreće i još bolji rezultat u popodnevnom finalu!

 

Režiser današnjeg prijenosa odlučio se za neke druge discipline i tako su gledatelji ostali "zakinuti" za neke discipline poput bacanja kugle. No za očekivati je da će finale dobiti zasluženi tretman.  U svakom slučaju, evo pravog razloga da u 15:30 kliknite OVDJE (Europska atletska televizija) i pogledate konačni obračun na kugli.

 

 

 

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Atletski klub Agram ©2007-2023 | Sva prava pridržana