Logo
Ispiši ovu stranicu

Mimica predvodio Hrvate na 18. izdanju Ljubljanskog maratona

Ante Mimica Foto: AK Forca Ante Mimica

U nedjelju, 27.10.2013., diljem Ljubljane trčali su maratonci, polumaratonci i mlađi uzrasti na školskim utrkama. Lokacija spomenutog grada izuzetno je blizu i nije čudno kako je natjecanje pohodio velik broj naših članova.

Među njima se posebno istaknuo Ante Mimica koji je nastavio svoju odličnu seriju poboljšavanja osobnog rekorda iz utrke u utrku te je stigao u cilj s 2:45:58! Sveukupni plasman također je jako dobar, pripalo mu je 19. mjesto!

U svakom slučaju, razloga za zadovoljstvo ima, jednako kao i njegov trener Goran Murić. Neka se tradicija poboljšavanja najboljih rezultata nastavi i u budućnosti!

Marin Galić također je trčao maraton, njemu je to uspjelo za 4:08:50 čime mu je pripalo 835. mjesto. 

U ženskoj konkurenciji također su nastupile dvije naše članice, Maja Cota i Sanja Knežević. Svjetska prvakinja Medigamesa u polumaratonu (Cota) danas je imala teži posao, ali je u konačnici uspješno ušla u cilj s 3:34:41, vrijeme vrijedno 32. mjesta!

S druge strane, Sanjin primarni cilj danas je bio završiti utrku s obzirom na dužu ozljedu koja ju je udaljila s natjecanja na jedno vrijeme. Cilj je ispunjen, završila je utrku s 3:57:53, a koliko god sam plasman i vrijeme nisu bitni (prema vlastitim riječima), vrijedi istaknuti kako je Sanja bila među najbržih 100 maratonki s osvojenim 93. mjestom.

Nije izostao nastup i u polumaratonskoj utrci, tamo je trčao Zoran Poznanović i njegovih je konačnih 1:26:48 vrijedilo sveukupno 156. mjesta. 

Na utrci dugačkoj 10km nastupila je Željka Vojnović i završila spomenutu dionicu za 1:08:45.

Ako smo nekog našeg člana izostavili prilikom pisanja izvještaja, unaprijed se ispričavamo, to je radi nespretnog i loše izvedenog pregleda rezultata.

Čestitamo svima na njihovim utrkama!

  • Natjecanje: 18. Ljubljanski maraton
  • Mjesto: Ljubljana
  • Datum: 27.10.2013.
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Atletski klub Agram ©2007-2023 | Sva prava pridržana