Logo
Ispiši ovu stranicu

Memorijal "Goran Subotić Tratinčica" 2017: Melon brani naslov pobjednika (VIDEO)

Todosijević (koji ove godine ne nastupa), Alen Melon i Filip Mrčić Foto: AK Agram Todosijević (koji ove godine ne nastupa), Alen Melon i Filip Mrčić

Naš posebni memorijal koji se održava u sklopu Mitinga otvorenja sezone 2017 i ove godine donosi nastupe najboljih hrvatskih skakača u vis uz drage nam goste iz Slovenije.

Svakako je prvo ime ove discipline i aktualni rekorder mitinga, Alen Melon, skakač iz Istre Pule koji je podsjetimo prošle godine skočio sjajnih 2.20m, a i ove godine je najavio svoj dolazak što nas posebno veseli. Samog skoka se možete prisjetiti na samom kraju videa (od 3:10):

Nakon njega slijedi mlađa 'garda' skakača predvođena našim Filipom Mrčićem koji je prošle godine skočio 2.04cm i sigurno će ovdje tražiti još veće visine. Podsjetimo, Filip je 'eksplodirao' ove sezone i u dvorani s novim hrvatskim juniorskim rekordom od 2.13 skočio normu za Europsko juniorsko prvenstvo za koje se sada u miru priprema, a nastup ovdje bit će mu dobra uvertira u sve ono što slijedi na idućim natjecanjima.

Svim skakačima u vis posebno želimo sreću i što uspješnije skokove te da nam (kao što svake godine to i rade), dodatno uveličaju značaj memorijalne discipline. Sretno!

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)
Atletski klub Agram ©2007-2023 | Sva prava pridržana