Međunarodna natjecanja

Nikad brži DUBAJIĆ do dvostrukog srebra u peteromeču kadetskih reprezentacija!

Varaždin je više nego uspješno organizirao međunarodni susret kadetskih reprezentacija Hrvatske, Češke, Mađarske, Slovenije i Slovačke u tzv. 'petoboju' u više disciplina gdje je Hrvatska u globalu imala dobar nastup kao i naši članovi, a do medalja su osim Dubajića stigli i Mačković-Vukadin na 4x100m štafeti i Luka Mateljić u bacanju kugle.

Ćudljivi, ali istinski zanimljivi Londonski SP: IAAF-ova lutanja i kontroverze s Makwalom, Španović... (VIDEO)

Pala je zavjesa i na 16. izdanje Svjetskog prvenstva koje se održalo u Londonu gdje generalno gledajući nismo vidjeli rezultate u kontekstu slogana koji se promovirao ("Ready to break records") uz čast izuzecima, ali svakako je to bilo ponovno jedno vrlo zanimljivo i apsolutno kompetitivno (u tom smislu možda i najbolje do sad) natjecanje koje je ponovno ponudilo niz specifičnih situacija koje možemo samo vidjeti u našem sportu.

Čestitka Evi Mustafić, europskoj juniorskoj doprvakinji

Hrvatska atletika danas je dočekala prvu medalju u Grossetu, i to srebrnog sjaja. Za nju se pobrinula Eva Mustafić koja je sjajno iskoristila priliku u bacanju kladiva te nakon prolaska u finale bila još uspješnija tamo sa svojim najboljim hicima u karijeri.

Ponajviše se to odnosi na konačnih 63.09 što je u jednom trenu bilo i za vodstvo, ali više nego dovoljno za spomenutu medalju. Zlatnu je osvojila Skypalova iz Češke, a brončanu Walsh iz Irske.

Čestitamo Evi, obitelji, stručnom štabu, njezinom klubu HAAK Mladost i svim zaslužnima za ovaj uspjeh!