Logo
Ispiši ovu stranicu

Sjajni BLOUDEK stopama Cepuša: Potvrdio normu za Europsko juniorsko prvenstvo na 800m!

Marino Bloudek Foto: Renato Branđolica Marino Bloudek

Na mitingu u Osijeku izrazito pamtljive nastupe ostvarili su Marino Bloudek i Stela Poljanac.

Marino je trčao u svojoj glavnoj disciplini, 800m, i pružio svoju drugu najbržu utrku u životu istrčavši 1:50,84 čime je potvrdio normu (ove godine) za Europsko juniorsko prvenstvo.

Naravno kako ovaj rezultat nije iznenađujuć, štoviše, nakon odlične dvoranske sezone (koja uvijek dobiva dodatni 'plus' s obzirom da znamo u kakvim dvoranskim uvjetima treniramo odnosno ne treniramo) kada je istrčao 1:52,61 ovo je nastavak i potvrda dobre forme, a sigurno to nije najbolje što ćemo vidjeti od njega u mjesecima koji slijede.

Tek je travanj, a već imamo dvojicu osamstometraša u Grossetu! Podsjetimo, početkom ovog mjeseca Sven Cepuš je trčao 1:49,92, a sada s neznatno sporijim rezultatom (za kraj mjeseca) dodatno nas je razveselio Marino.

Rezultati jasno sugeriraju kako se radi o solo utrci stoga vjerujemo da u nekoj kvalitetnoj konkurenciji ovaj duo možemo vidjeti u njihovim novim najbržim izdanjima.

Pohvale zaslužuje i Stela Poljanac koja je nakon seniorskog zimskog naslova dodatno 'procvjetala' i sada to pokazala u Osijeku istrčavši 800m za 2:16,68 što je poboljšanje osobnog rekorda skoro za 3 sekunde (2:19,34 prije).

Tim rezultatom osvaja 2. mjesto.

Čestitamo Marinu i Steli na sjajnim ostvarenjima kao super najavu za Prvenstvo Hrvatske u štafetama! BRAVO!

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)
Atletski klub Agram ©2007-2023 | Sva prava pridržana