Domaća natjecanja

Pred nama Kup i ekipni tjedan: Počinje sa kadetskom srijedom, a završava kroz juniorsku subotu i nedjelju

Vizual Foto: AK Agram Vizual

Današnjim danom (srijeda) sudjelovat ćemo u finalu ekipnog kadetskog prvenstva Hrvatske gdje su naše ekipe službeno već izborile i potvrdile nastup, a onda nas za vikend u organizaciji našeg kluba očekuje novo natjecanje.

Startne liste za kadetsko finale nikad nisu bile ranije dostupne i možete ih pronaći u linku ispod članka. Po običaju ćemo pokušati održati visoku razinu i eventualno se plasirati što više kod kadeta i kadetkinja. Bodovi će se dijeliti prema broju ekipa, a on je ovaj puta različit.

Nakon toga, neki od njih nastupat će u subotu i nedjelju kada je tradicionalno na rasporedu Kup Hrvatske za juniore i juniorke, ali ovaj puta će se u sklopu tog natjecanja održavati i Ekipno juniorsko prvenstvo.

Obično bi to natjecanje imalo termin u 9. mjesecu, ali učestala napetost kod organizacije ovog natjecanja dovela nas je do toga da imamo (n)ovo 2 u 1 natjecanje. Bodovi od 12 do 1 standardno će se bodovati po kup principu, a najbolji rezultat po IAAF tablicama. Raspis za natjecanje je u linku ispod članka.

Svima želimo puno sreće i uspjeha!

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook